Home / Светски / Милица Гладнишка: Любовта помага на човека да цъфти и да расте нагоре

Милица Гладнишка: Любовта помага на човека да цъфти и да расте нагоре

– „Зад усмивката ми се крие много работа“, казва звездата

Милица Гладнишка в шоуто "Като две капки вода"

Актрисата Милица Гладнишка е на мнение, че любовта е нещо голямо, което прави човека благороден и всеотдаен. По думите й това красиво чувство помага на всеки да цъфти и да расте нагоре.

Запитана какво е работата за нея, тя отговаря: „Може да е твоето спасение и да те подкрепя в тежки моменти, но ако не ти е по сърце, може да те унищожи“.

Милица споделя още, че най-готиният образ, който е пресъздала, е анимационен герой в „Рапунцел“. „Бях майка Готел – една красива вещица с кадифен глас и с огромна власт над наивната душа“, разказва пред сп. „Стори“ тя.

Актрисата издава, че зад усмивката й се крие много работа, самообладание и смелост. Признава, че понякога никак не е лесно човек да се усмихва. В този ред на мисли тя споделя, че най-много се нервира на хора, които са груби и завистливи. „Случвало се е да се бия. Обикновено ме набиват, но аз се хвърлям смело“, са думите й.

На въпроса коя е на-голямата ти издънка, звездата отговаря: „Като бяхме в НАТФИЗ, правехме кукли за някакво представление и моята беше със синя гола глава и огромни цикламени устни. Беше мъжка кукла и аз викам: „О, погледни какъв мазен негър!“ и в този момент виждам зад мен едно чернокожо момче. Умрях от срам. Аз имах предвид, че характерът е мазен. Не, че съм расистка, но тогава страшно се изложих“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*