Home / Светски / Мария Илиева щастлива – целува се с делфини на Карибите

Мария Илиева щастлива – целува се с делфини на Карибите

Певицата беше на екзотична почивка

 

Мария Илиева целува делфин на Карибите

Поп певицата Мария Илиева коментира, че е щастлива и заредена с много положителна енергия. Преди броени дни тя се завърна от екзотично пътешествие. Сам-самичка изпълнителката е била на Карибите.

„Бях сама. Обичам понякога да се усамотявам, това много ме зарежда“, призна певицата в рубриката „Сладки приказки“ по ТВ7. Преди време и колежката й Лили Иванова сподели, че самотата не я тормози, а напротив – зарежда я със сили и енергия.

„Успях да си отпочина страхотно! Срещнах нови приятели, заредих се с много положителна енергия. Сега мислите ми са насочени към концерта в зала „Олимпия“ в Париж в началото на месец март“, разказа Илиева.

Певицата не крие, че се вълнува много заради предстоящите концерти във френската столица и твърди, че тази зала има специална енергия, тъй като невероятни звезди са изнесли концерти там.

„Това за мен е много голяма крачка. Всеки артист желае талантът му да стигне до колкото се може повече хора“, са думите й.

Мария споделя още, че клипът към баладата й с Тони Карейра вероятно ще бъде заснет тази пролет. Тя се съобразявала с неговата програма, която била изключително натоварена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*