Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 20 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 20 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Звездите ви съветват да не пренебрегвате задачите си за деня, Овни. По пътя ви има немалко предизвикателства – приемете ги с усмивка. Поискайте помощ от ваши близки, ако искате веднага да реализирате идеите, които имате. Днес направете нещо различно – това ще ви накара да се почувствате по-добре.

Телец

За голяма част от Телците денят е с положителни вибрации. Искате да освежите дома си, да започнете нова работа или да се захванете с ново хоби. Вие сте хора с креативно мислене и със сигурност ще ви хрумне свежа идея. Не приемайте прекалено много задачи, имате нужда от спокойствие!

Близнаци

Съдбата ви подкрепя, Близнаци. И на работното си място, и в личния живот ще усетите тази подкрепа. Днес се доверете на интуицията си и работете върху проектите, които ви карат да се чувствате по-пълноценни. Имате нужда от ново начало – вие най-добре знаете в какъв аспект.

Рак

Спрете да се съобразявате с всички, Раци. В крайна сметка най-важно е вашето щастие. Защитавайте смело позициите си и не отлагайте започнатото заради абсурдните искания на другите. Направете си реална равносметка за това с кои хора от близкото ви обкръжение се чувствате добре и с кои – не чак толкова. Избягвайте компанията на енергийните вампири!

ИМАШ ЛИ БЪДЕЩЕ С ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Лъв

Денят дава големи шансове за осъществяването на идеите ви, Лъвове. От вас се иска да работите усилено и да бъдете по-дипломатични. Мислете градивно и разберете, че острите спорове невинаги помагат. На любовния фронт бъдете по-открити и по-нежни.

Дева

Напоследък често взимате импулсивни решения, Деви, и понякога крайните резултати ви разочароват. Не вярвайте на всичко, което ви се казва. Не се дръжте студено с хората около вас и се съсредоточете върху ежедневните ангажименти. Разходка на чист въздух ще ви се отрази много добре.

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕШ ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА В ЖИВОТА СИ? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Везни

Голяма част от Везните се изкушават да се впуснат в забранена връзка. Преди да направите каквото и да е, дайте си сметка дали си заслужава. Някои от вас са твърде разсеяни и с голяма трудност вършите това, което се иска от вас на работното ви място. В любовта заложете на нежността, не бъдете груби!

Скорпион

Бъдете по-смели на работното си място, Скорпиони. Дори да допуснете грешки, по-важно е да действате, отколкото да позволите на страха да ви събори. Мислете мъдро, отдайте се на работата си и елиминирайте всички проблеми, които се изпречат на пътя ви. За вас не съществуват бариери!

Стрелец

Интересно обаждане ще освежи настроението ви, Стрелци. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Проблем, свързан с пари, ще се разреши. Имате подкрепата на близките си хора, стойте далеч от дразнители. Отделете време за забавления.

Козирог

Имате немалко проблеми на личния фронт, но не търсите подкрепа там, където трябва. Вероятността да получите помощ или съвет от хора, които почти не познавате, е много малка. Обърнете се към онези, които винаги са точни и коректни. Освободете се от напрежението със спорт.

Водолей

Денят ви е натоварен, Водолеи, но с правилния екип и нужния хъс ще се справите и с най-тежките задачи, поставени от началството. Хората ви се доверяват и има защо. Вие сте чудесни лидери и днес имате шанса да покажете всичко, на което сте способни. В любовта не бъдете толкова критични.

Риби

Не загърбвайте собствените си желания, за да угодите на останалите. Направете това, което ви кара да се чувствате пълноценни и щастливи. Звездите ви съветват да обърнете внимание на финансовото си състояние и да пестите толкова, колкото можете. В любовта се радвате на красиви емоции и пеперуди в стомаха.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*