Home / Светски / Майката на Преслава я пази от Коко Динев

Майката на Преслава я пази от Коко Динев

Родителката на фолкзвездата била в потрес от слуховете

Майката на Преслава започнала да се тревожи още преди една година, когато започнали да се разпространяват слуховете за аферата на дъщеря и с Коко Динев. Въпреки ясното и категорично мнение на певицата по този въпрос, майка й така й не й повярвала, че няма нищо общо с футболния бос.

За да се убеди лично, че Преслава не върти любов с Коко, родителката й се нанесла в жилището й в Пловдив, пише в. “Всеки ден”. Цяла седмица по-възрастната жена опипвала почвата и направила всичко възможно, за да разбере дали дъщеря й крие нещо от нея.

“Петя се тревожи за слуховете по свой адрес заради мен. Знае как го преживявам. Докато бях при нея в Пловдив, всяка нощ се прибираше вкъщи, независимо къде имаше участие. В същото време чувах, че Петя е била с Коко Динев” – недоумява майката на Преслава.

Още през 2008 година светските клюкари приписаха авантюра на Преси с футболния бос. Твърдеше се, че двамата са били заедно на почивка в Гърция. Тогава певицата прие “новината” за връзката си с Коко с чувство за хумор и не й отдаде голямо значение.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*