Home / Хороскоп / Хороскоп за 3 януари 2012 г.

Хороскоп за 3 януари 2012 г.

Овен – подгответе се за жертви и отстъпки. Не винаги е възможно да действайте според собствените си убеждения. Не позволявайте обаче да ви приписват чужди думи и дела.

Телец – бъдете целенасочени и гъвкави. Днес повече от всякога ще се наложи да дадете добър пример на колегите си, които все още са на празнична вълна.

Близнаци – чувствате се смазани от напрежението през празничните дни. На много от вас им се наложи да посрещнат празниците на работното място и това сега ви тежи.

Рак – ако планирате нещо ново в професионално отношение, днес е идеален ден да действате. Не губете време в тревоги и притеснения.

Лъв – днес ще имате възможност да изпъкнете на работното място и да покажете, че заслужавате и уважение, и признание.

Дева – винаги сте били дисциплинирани и отговорни и това днес ще ви спаси от сложна ситуация, в която колегите ви ще затънат.

Везни – посрещате ведро утрото и имате големи планове за деня. Възможно е да се изправите през изпитания на любовния фронт, но не губете надежда.

Скорпион – планирате пътуване и скоро наистина ще го осъществите. Следете прогнозите за времето, за да няма неприятни изненади.

Стрелец – не бързайте да слагате етикети на хората и да ги съдите при положение, че и вие не сте ангели. Планирате добре задачите си и ще реализирате успех.

Козирог – започвате смело седмицата и имате желание да покорите нови върхове.
Ентусиазмът ви е гениален и заразителен.

Водолей – не се подавайте на негативни мисли и чувства. Понякога завиждате и това само ви пречи. Не мислете за хорските успехи, а се концентрирайте върху собствените си достойнства.

Риби – денят е изпълнен с енергии и изненади. Ще получите добра вест от близък човек и тя ще ви накара да се усмихнете. Не губете чувството си за хумор през днешния ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*