Home / Светски / Луиза Григорова с пикантни разкрития за живота си и за Теодора Духовникова

Луиза Григорова с пикантни разкрития за живота си и за Теодора Духовникова

Луиза Григорова разказва за себе си и за приятелките си

Красивата надежда на българския театър и кино Луиза Григорова шашна феновете си, след като постна пикантна снимка с колежката си Теодора Духовникова във Фейсбук. На кадъра се вижда как двете се целуват и дори имат еднакви пръстени.

„Много обичам Теодора във всеки един смисъл на думата „обич“. Тя за мен е по-голямата сестра, от която luiza grigorovaмога да се уча. А пръстените ни са нещо като „promise ring”, обяснява пред “Стори“ Луиза.

Не са целели нищо конкретно с публикуването на провокативната снимка – направили го, просто защото така им харесало на момента.

Преди време, когато Луиза беше много близка с Радина Кърджилова, двете също обичаха да провокират, снимайки се в опасна близост. Но Стефан – бившето гадже на Радина, с когото тя изкара дълга и страстна връзка, се хвана с приятелката й и отношенията между двете момичета изстинаха безвъзвратно.

За дружките в живота си Григорова казва, че е имало случаи, в които се е чувствала разочарована от тях, но не е злопаметна. Всъщност не се задълбочавала не само в отрицателните емоции, а изобщо в нищо.

„Гледам малко по отгоре-отгоре на нещата, давам го малко по-леко. Мисля, че това е супер, защото ако се задълбочаваш много, после много страдаш“, казва тя. Така, след Кърджилова, на Григорова й остана другата й близка приятелка – колежката й Весела Бабинова, както и Теодора Духовникова. Актрисата доверява, че двете са й напълно достатъчни, за да не се чувства самотна без мъж до себе си.

Луиза с колежката си Теодора Духовникова

Луиза с колежката си Теодора Духовникова

През лятото на 2013-а тя още беше с последния си приятел – предприемача Марин, с прякор Тигъра, с когото се бяха загаджили няколко месеца по-рано. Луиза призна, че двамата са скъсали и към момента е сама, но не пожела да сподели подробности около раздялата.

„Изобщо не се чувствам самотна. Даже ми е много добре, защото имам време за себе си. Тъй като съм всеотдайна, когато имам гадже, съм изцяло заета с него. Затова нито чакам, нито търся мъж, не ми е фиксидея. В даден момент все ще се появи“, казва моделът.

По същия начин тя се отнася и към застоя в професията си по отношение на тв продукциите, които я направиха известна, тъй като в момента не се снима в нито една. Григорова не крие, че й липсва телевизията, но не се е отчаяла, защото знае, че това е период, който няма да продължи дълго и отново ще я потърсят за някой телевизионен сериал. Засега тя има ангажименти само в театъра и това прави програмата й малко по-свободна. Наскоро й предстои премиера в Хасково на пиесата „Разбиване“ на режисьора Стайко Мурджев. Играе и в „Малък градски театър зад канала“, от чиято трупа е част, след като завърши НАТФИЗ.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*