Home / Лайфстайл / Ексцентричен богаташ пръска милиони, за да може жена му да пее

Ексцентричен богаташ пръска милиони, за да може жена му да пее

Камалия и Захор живеят в разкош

Камалия и Захор са сред участниците в риалити формата „Посрещнете руснаците“. Той е бизнесмен, натрупал милиарди, а тя – певица, която дължи много неща на любимия си.

Камалия е поп звезда в родната си страна и носител на титлата заслужил артист на Украйна, тъй като има голям принос към развитието на украинската култура. Заедно със съпруга си Захор живее във впечатляващо имение в Киев, своеобразен храм на любовта им. Камалия сама проектира богато kamalia i zahorдекорираната камина и тапетите от злато и коприна, а огромната билярдна зала е украсена с ръчно изписани стенописи, на които тя присъства многократно като богиня в тога. Запознават се, когато неин бизнес партньор й представя Захор, пише сп. „Стори“. Той е зашеметен от красотата й и започва настоятелно да я ухажва, пращайки й цветя, които запълват цели стаи. След като се женят, Захор става мениджър на Камалия. До момента е вложил двайсет милиона долара в „Проект Камалия“, както го нарича той. Това включва клипове, разпространяване на авторските й песни чрез записната й компания.

Музиката на Камалия сега се купува и излъчва от световни компании, включително и Ministry of Sound. Освен това Захор финансира холивудския трилър „Паднал полицай“ от 2013 г., в който участват Стивън Дорф, Джейм Удс и… Камалия. Тя се представя пред големите играчи от музикалната индустрия, като пее на фестивала „Самър Райтс“ в Лондон, надявайки се да впечатли публиката. Певицата се стреми да конкурира дори успеха на Лейди Гага. Докато са в Лондон, Камалия и Захор усвояват традициите на британското висше общество, посещавайки конните надбягвания в Аскот и Кралската регата Хенли. Учат се да играят поло, купуват си коли и общуват с дамите и лордовете от каймака на британското общество.kamalia

Камалия е родена в област на Източен Сибир. Едва тригодишна е, когато баща й, военен, е изпратен в Будапеща, като семейството й се мести в Западна Украйна. Тя учи цигулка и опера. Става част от украинския народен ансамбъл „Галицка перлина“ и следва в Лвовския колеж и Киевския университет. Първият голям хит на Камалия се появява през 1999 г. – „Обичам те“ от албума й „Любов ли е“. Вече е имала известен успех в британските класации с „Лудост в сърцето ми“, достигнал до 13-а позиция. През 2008 г. печели конкурса за красота „Мисис Свят“ – единствената украинка, победител в историята на конкурса.

Захор притежава милиарди и е с пакистанско-украински произход, дошъл в съветска Украйна през 1974 г. да учи в Донецк, като едновременно с това работи в доходоносната металургична индустрия. Захор е един от онези олигарси, които са натрупали състоянието си по време на срива на съветския апарат през 1991 г. Купува загиващата донецка стоманолеярна през 1996 г., а когато продава дяла си през 2008 г., предполагаемата сума е между 500 милиона и един милиард щатски долара. Като прозорлив бизнесмен, Захор правилно предсказва промяна в пазара на металите заради изкупуването на стомана от Китай за олимпийските игри в Пекин. Шест месеца след като продава стоманолеярната си на bogatashiруски инвеститори, цената на стоманата пада двойно. В Украйна Захор притежава „Истил Студиос“ – ултрамодерно телевизионно студио, както и няколко хотела. През 2009 г. Захор купува англоезичния вестник „Юкрейниън пост“ за 1,1 милиона долара – същият вестник, който е обявил Захор начело на „Първата класация на най-богатите и влиятелни чужденци в Украйна“. Захор е мюсюлманин с британско гражданство.

Капризите на Камалия:

* Честичко се къпе във вана с шампанско.
* Получила е подарък пушка с диаманти от мъжа си.
* Има стая-гардероб за дрехите си, като в различните й части се поддържа различна температура, подходяща за правилното съхранение на тоалетите й.

Капризите на Захор:

* Почива си като пътува с яхтата си от Венеция до Киев.
* За един ден си е купил два частни самолета.
* Подарил е на любимата си 80-футова яхта без повод.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*