Home / Светски / Лейди Гага пак забрави да се облече

Лейди Гага пак забрави да се облече

Ексцентричната певица размаха среден пръст пред ошашавените фенове в Ню Йорк

 

Може би скоро няма да бъдем свидетели на нормално поведение от страна на Лейди Гага. Скандалната изпълнителка продължава да пълни светските хроники с изцепки от всички краища на света. Турнето, което вече е факт, и което подлуди милиони меломани от поне два континента, изсмуква всичките сили на певицата. Може би затова тя не се старае да демонстрира уважение нито пред журналистите, нито пред онези, които са я направили звезда, а именно – вярната й публика.

Още през 2010 година Лейди Гага се разхождаше по чорапогащник

Още през 2010 година Лейди Гага се разхождаше по чорапогащник

Само преди дни британските медии съобщиха за нова изцепка от страна на провокативната певица. Лейди Гага излезе само по чорапогащник, който не остави нищо на въображението. Из под прозрачната материя се виждаше дори татуировката на дупето й, а високите обувки, които беше обула, правеха краката й безкрайни.

Интересен факт е, че откачените изпълнения на звездата стартираха с пълна сила почти веднага след като тя се събра с бившото си гадже – актьора Тейлър. Кого иска да впечатли този път Лейди Гага, не е много ясно, но определено любовта й дава самочувствието да се държи още по-предизвикателно.

Остава мистерия все още с какво ще изненада българските си фенове. Тя ще пее у нас на 14 август.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*