Home / Светски / Идва ли краят на любовта между Алисия и Ники Михайлов?

Идва ли краят на любовта между Алисия и Ники Михайлов?

Крайно време е певицата да се ориентира към някой по-успял и известен

 

Светски хроникьори предричат крах във взаимоотношенията между Ники Михайлов и Алисия. От една страна бившата на Валери Божинов трябва да излезе от сянката на Николета, а от друга синът на Боби Михайлов неведнъж си е признавал, че предпочита по-млади и запазени жени от изпълнителката, която напоследък е зарязала кариерата си в името на светския шум и блясък.

Алисия и Ники Михайлов в началото на връзката им

Алисия и Ники Михайлов в началото на връзката им

Ако тя продължава да влага усилия в нещо така или иначе обречено, има голяма вероятност не само да остане сама и нещастна, но и да втръсне на публиката със сълзливо-истеричните си изпълнения. На иначе симпатичната Ася от Ихтиман сега повече отвсякога й е нужна една нова и различна любов, връзка, която да й помогне да излезе от леко втръсналия вече образ на футболна любовница.

Сигурно затова напоследък двамата почти не се появяват заедно на светски събития, а претърпялата няколко неуспешни разкрасителни операции Алисия продължава да играе поизтърканата вече роля на зарязана жена. Освен това в пресата се появиха изказвания на една известна астроложка, която открито предрича край на любовта между Ники и Алисия. Сватба няма да има, напук на твърденията и на двамата, а финалът на насилената любов между певицата и вратаря щял да бъде провокиран от изневярата на изпълнителката, която няма да се спре, докато не открие достоен емоционален и финансов заместник на Валери Божинов.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*