Home / Светски / Кубрат иска бебе, Андреа се разсейва

Кубрат иска бебе, Андреа се разсейва

Звездната двойка не е на едно мнение по въпроса за бебето

Кубрат Пулев сподели пред списание Story, че е готов да стане баща. Половинката му обаче се разсейвала, защото не се чувствала готова. И двамата са единодушни, че ще имат дете, но се разминават по отношение на въпроса кога ще стане това.
“Аз съм готов да стана баща, но Андреа мисли, че й е рано” – споделя шампионът.
Влюбените осъзнават, че не бива да бързат с бебето, ако единият от тях не се чувства готов, разкрива електронното издание на “Блясък”.
И Андреа, и Кубрат смятат, че за да расте здраво и щастливо едно дете, то трябва да дойде в подходящ момент. Заради изпускането или избързването с този момент идват и проблемите, коментира известната светска двойка.
Пулев обаче е готов да чака колкото трябва и не иска да притиска половинката си. Андреа не веднъж е казвала, че държи на кариерата си и не бърза да става майка, защото това е ангажимент за цял живот и трябва да е готова за майчинството.
Блондинката и без това не е доволна от развоя на кариерата си, въпреки уверенията на Кубрат, че е постигнала много дори на световно ниво. Дуетите й със световно известните знаменистоти останаха някак в сянка и това донесе огорчения на певицата от лекия жанр.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*