Home / Хороскоп / Хороскоп за 11 януари 2012 г.

Хороскоп за 11 януари 2012 г.

Овен – претрупани сте от работа, а поемате нови и нови ангажименти. Ще се наложи да намалите темпото, за да съхраните здравето си.

Телец – не прибързвайте с анализите и заключенията. Подгответе се за изненади през днешния ден. Не е изключено да получите повишение.

Близнаци – пътуването, което планирате от доста време, ще бъде осъществено днес. Всичко ще се случва според вашите желания и това ще ви радва.

Рак – дори и дребните неуспехи днес не могат да ви повлияят. Показвате завидна дисциплинираност на работното място.

Лъв – не пренебрегвайте съветите на колеги. В колектива има хора, които ви мислят доброто и биха се радвали да просперирате.

Дева – успешен ден за вас. Подгответе се за отстъпки, които ще бъдат резултат от погрешно взети решения. Въпреки това, днес ще жънете успехи с лекота.

Везни – не бързайте да сменяте работното си място. Много ви се иска някаква промяна, но обмислете добре възможностите си.

Скорпион – насочете усилията си към истински важните неща. Отстоявайте своето и не позволявайте да ви манипулират.

Стрелец – ще получите възможност да подобрите финансовото си състояние. Действайте с размах и не губете увереност.

Козирог – времето е пари и днес ще го усетите най-силно. Всяка грешка ще ви струва скъпо, ако се занимавате с частен бизнес.

Водолей – обърнете повече внимание на близките си. Открито ги пренебрегвате в желанието си да се наложите на новата служба.

Риби – притеснени сте за близък човек. Здравословното му състояние ви тревожи. Направете нужното, за да помогнете.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*