Home / Светски / Коя звезда колко ще получи от ВИП Брадър?

Коя звезда колко ще получи от ВИП Брадър?

Евгени Минчев се оказа по-скъп с 10 бона от Йорданка Христова

Светският хроникьор и лорд Евгени Минчев ще вземе 80 000 лв. от участието си във „ВИП брадър“, а певицата Йорданка Христова – 70 000. Преди време се твърдеше, че парите ще са в обратен ред, но се оказа, че точно Минчев е този, който е успял да се спазари най-скъпо, пише в. ‘Телеграф“. Запознати твърдят, че за риалитито били предвидени половин милион лева хонорари. Тризначките Вяра, Надежда и Любов също били гласени да се върнат в Къщата, но те били поискали по 200 000 лв. хонорар за всяка, което веднага отказало брадърите да преговарят с тях, твърдят светски хроникьори. Към Лили Иванова също била отправена оферта на стойност 200 000 лв. за супер кратък период на стоене в Къщата. Към Васил Найденов също бил проявен интерес, като наддаването при него стигнало 70 000 лв., но Кеца нещо не се виждал там и за много повече.

Цяла плеяда знаменитости от естрадата също били получили оферти. Камелия Тодорова щяла да вземе към 15-20 бона. Много от другите обаче не се съгласили и за доста по-големи суми.

vip bradarЩо се отнася до сегашния „социалистически“ брадър, то светски хроникьори отбелязват, че Евгени Минчев бил този, който водил преговорите и за Йорданка Христова да участва в шоуто и именно той я накарал да влезе в предаването. Двамата пък после се изпокараха и нещата изглеждаха доста сериозни.

Жени Живкова също била канена от брадърите, но тя не се съгласила да влезе в Къщата. Към нея имало оферти, сравними само с тези на Лили Иванова. След провала на нейното участие в предаването брадърите форсирали нещата с Данчето, която се оказва ако не единствената, то поне най-голямата звезда на шоуто.

Знаменитости и даже звезди на фолка също са канени при брадърите. Те били спасителен вариант, ако Йорданка Христова не се навие. Отправените оферти към тях, най-вече към представителките на „Пайнер“, били като към естрадните величия – от 50 до 80 бона, но това автоматично означава, че реално певиците биха получили наполовина, тъй като фирмата майка им взима по договор част от хонорарите. Засега не се налагало големи фолкзвезди да влязат в Къщата и преговорите са замразени.

Плейбоят Цуни бил поставен като една от първите резерви за брадърите. Той се прочу с връзки с фолкпевици, сред които най-известната е с Преслава. Самият Цуни обаче запази кавалерско отношение към бившата си изгора и така и не каза лоша дума по неин адрес, докато певицата си позволи някои не много готини коментари, след като двамата се разгаджиха. Офертата към Цуни била стигнала също 70 000 лв. Ако влезе в Къщата, се очаква той да бъде предизвикан да говори именно за Преслава и за другите фолкзнаменитости, които е срещал.

Плеймейтката Елена Кучкова пък била оценена на 25 бона, толкова предложили и на моделката Зорница Линдарева, за да ходи и да смущава спокойствието на Жени Калканджиева и Тачо.bradarite

Самата Жени Калканджиева, чиято професия напоследък е участието в риалити предавания, се спазарила за 50 000 лв. от брадърите. Преди това тя взела 80 бона от „Къртицата“. Мъжът й Тачо пък щял да получи 20-25 бона от брадърите.

„Къртицата“ по принцип се оказа шоуто с най-високи хонорари в родната риалити тв история. Според непотвърдена информация Николета и Азис са взели по 200 бона всеки само за участието си в шоуто и за това, че му направиха голяма реклама, като парите на Лозанова били и за това, че вкара за кратко Валери Божинов в предаването. Толкова пари, но в долари получи и Денис Родман за първия сезон на предаването. 100 000 долара бил хонорарът на Вини Джоунс във втория. Рекордът на западна звезда за риалити шоу у нас обаче е на Памела Андерсън – 300 000 долара. Парис Хилтън взела от същото шоу 150 000 долара.

При брадърите сега Иво Аръков и Атанас Месечков също били с по-ниски хонорари – около 20 хиляди. Всеки от участниците обаче в това предаване има строги клаузи и пари могат да му бъдат взети много лесно при неизпълнение на указанията. Някои от участниците дори подписали договор какви точно скандали могат да вдигат на другите, за да има сеир за зрителите, а срещу това имат и бонуси.

В „Сървайвър“ няма официални хонорари за участниците, само победителят накрая ще грабне паричната награда от 100 000 лв. Иначе за всеки участник утехата е, че продукцията му поема всички разходи в чужбина. Най-печеливши в това отношение са най-рано отпадналите. След отпадането те отиват в луксозен хотел, където ядат и пият на корем, карат си ваканцията и чакат другите да изхвърчат от надпреварата до оставането само на тримата финалисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*