Home / Светски / Кой иска да съди Тачо след „ВИП Брадър“?

Кой иска да съди Тачо след „ВИП Брадър“?

Людмила Захажаева и дъщеря й кроят пъклен план за отмъщение

След поредната кавга между Захажаева и Манов, той реши да й отмъсти, използвайки изпражненията на Исай, лаещия любимец на Вулеви. Дърдонките на псето, изакани на двора, Тачо грижливо пренесе в спалнята на Албена и Людмила, като се погрижи вонята на развалена риба, последната погълната от Исай храна, да отрови въздуха на врагините му. Те пък, преди да си легнат, така и не установиха източника на смрад заради тъмнината в стаята, но на сутринта Исай със своето остро обоняние надуши собствените си екскременти.

Вулевици още не са преглътнали унижението, на което Манов ги подложи, и не можели да си намерят място от яд, издават от шоуто. Албена и майка й избрали тактика да не отмъщават на Тачо пред камерите, но щели да извадят тежката артилерия след финала на „ВИП Брадър“, пише в. „Уикенд“.

Водещата на „Сигнално жълто“ познавала добри адвокати и била твърдо решена да ги наеме, за да защити честта на

Тачо Вип брадър

Тачо във ВИП Брадър

семейството. Още повече че след излизането от Къщата ще може да си позволи да плати хонорара на защитниците си, тъй като ще разполага с добра сума от риалитито.

След края на този сезон се очертават и други съдебни битки. Самият Тачо пък заплаши да изправи пред Темида бившата си любовница Зорница Линдарева.

„С нея ще се видим в съда, защото тя излъга пред камерите, че съм я удрял, докато сме били заедно. Това е нагла лъжа! Ще я докажа в съда, като се подложа на детектор на лъжата!“, закани се Стефан Манов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*