Home / Светски / Ким Кардашиян прекара вълнуващ следобед с любимия си племенник

Ким Кардашиян прекара вълнуващ следобед с любимия си племенник

Скандалната риалити звезда показа модна класа дори и в компанията на сладкото хлапе

 

Племенникът на Ким Кардашиян: Лельо, носи ме!

Ким Кардашиян демонстрира едно малко по-различно поведение преди ден, когато реши да се разходи с племенника си Мейсън, да пообиколи някой и друг магазин, като не пропусна преди това да посети и Божия храм – съвсем като една праведна и скромна женица.

Въпреки че голяма част от американците недолюбват светската персона, таблоидите не пропускат и ден без да осведомят интересуващите се какво се случва в живота на клана Кардашиян. Но колкото и жълти да са новините около Ким, все пак се случва дори и тя да прекара един нормален ден.

От снимките, които бяха публикувани в „Дейли мейл“, става ясно, че 2-годишните деца съвсем не са загадка за ексцентричната, но иначе симпатична Ким. Стегната изрядно в секси тоалет в приятен телесен цвят, за нея не беше никак трудно да търчи след момченцето, качена на огромни токчета, с които някои други звезди биха минали бавно-бавно единствено по червения килим в нощта на Оскарите.

Гордата леля вдигна без никакъв проблем пухкавелкото и влезе в църква, ситуирана в центъра на Града на Ангелите. Идеята да прекарат деня заедно е била провокирана от грижовната Ким, която решила да осигури малко почивка на сестра си, която е майка на момченцето. Всъщност, малкият Мейсън е вече батко, тъй като само преди няколко дни в дома им проплака бебето Пенелопе. Леля Ким сподели новината в Туитър, като не пропусна да уточни, че това е едно от най-хубавите събития за всяко семейство.

След църквата интересната двойка отиде да разпусне в близкия парк. Мейсън хапна вкусен обяд, приготвен предварително и прибран грижливо в синята му чантичка, а леля Ким му разказваше интересни истории за костенурките, които плуваха в езерото, край което бяха седнали да починат.

В синята чанта на малкия Мейсън е скрит вкусен обяд

Безупречна! Ким Кардашиян в ефектен тоалет от две части

Богоугодни физиономии на излизане от църквата в Лос Анджелис

Прекрасна двойка! Леля и племенник прекарват деня заедно, докато майката на Мейсън се грижи за новородената му сестричка Пенелопе

Чао, папараци!

Елегантна и в парка!

Здравейте, костенурки! Леля Ким взе Мейсън в парка да погледнете костенурки в езерцето, снимки: "Дейли Мейл"

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*