Home / Лайфстайл / Как се пише любовно писмо?

Как се пише любовно писмо?

Какво може да е по-романтично от това той да получи любовно писмо? Едно старомодно, написано на ръка любовно писмо, което не е задължително да напишете само в средата на февруари. Не е необходимо и да сте Шекспир, за да се справите перфектно! Запомнете, че любовното писмо е мощен израз на любов всеки ден от годината.

Всичко, което трябва да знаете, е как се чувствате. Това, което прави любовното писмо така романтично е, че то е дълбоко лично. То ще покаже на вашия възлюбен колко добре го
познавате и че познанието може да направи много неща за любовта.

Ето няколко практични съвета:

Не ползвайте плик, изрисуван със сърчица и купидони, който е луксозен, но нетраен. Изберете нещо стандартно, защото получателят най-вероятно ще запази писмото за по-дълго време. По-дебелият плик ще свърши идеална работа.

Какво да му пишете?

В началото започнете с това как точно ви кара да се чувствате и какво точно прави той, за да се чувствате вие така? Преди да започнете да пишете, отделете няколко минути, през които да мислите за любимия си.
lyubovno-pismo-300x199Следните въпроси могат да ви помогнат:
• Коя е най-голямата му сила?
• Кое е онова, което вие виждате в него, а той не вижда в себе си?
• Кое е най-романтичното нещо, което той някога е направил за вас?
• Кое е нещото, което той прави редовно за вас и с което показва, че го е грижа?
• Кога се влюбихте в него?
• Какво е онова нещо в него, което непрекъснато и приятно ви изненадва?
• Кой е любимият ви спомен за вас двамата?
• Какви промени настъпиха с вас и вашия свят, откакто се събрахте?

Можете да започнете вашето писмо стандартно. Най-добре е със „Скъпи…“. Нататък продължете с неговото специфично качество, което вие особено много цените.

Направете изречението изключително. Например: „Аз никога не съм срещал някой _______ като теб“ или „Никой никога не ме накара да се чувствам ____ както, когато ____“. Започвайки по този начин, вие му показвате, че е първи в класацията.

Когато пишете, разкажете му точно как се чувствате. Използвайте конкретни примери. Напомнете му нещата, които той е правил за вас, и нещата, които правят връзката ви уникална. Споделете любимите си спомени и изразете надежда за бъдещето. Не забравяйте да кажете „Обичам те“. Няма значение колко дълго или късо е вашето писмо – достатъчно е да е искрено.

Понякога е хубаво да вмъкнете и някое друго стихче, но не прекалявайте. Ако не разполагате с нещо готово, може да избирате онлайн. Нещо различно от обичайните класики е “Dance Me to the End of Love” на Leonard Cohen.

След като писмото е готово, прочетете го и го проверете за грешки. Не забравяйте да доизгладите неравностите, да изчистите повторенията, както и да пишете красиво, защото това писмо ще бъде четено отново и отново. Ще е тъпо, ако някаква неволна грешка развали настроението на вашия любим.

След като писмото е готово, запечатайте плика /може и с восък/ и го пуснете в пощата му. Ако имате късмет, може да получите в отговор друго любовно писмо или получателят да дойде у вас, ухилен до уши и с букет в ръка.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*