Home / Лайфстайл / Емоционална виагра или секс за ума ти

Емоционална виагра или секс за ума ти

Сексуалните ти фантазии са част от теб самата – понякога те плашат, друг път ти насаждат чувство на вина

Карат те да се чувстваш грешна, особено ако в тях участват действителни хора и то от най-неподходящите. Да си фантазираш, че правиш секс с новото гадже на сестра си, не е толкова страшно, колкото ако наистина го направиш – затова не се сдухвай. Филмчетата за възрастни са оцелели точно по тази причина – карат сексуалните ти фантазии да оживяват. Само не бъркай реалните си сексуални преживявания с еротичните филми.

Запази най-мръсните си фантазии само за себе си
Ако споделиш някои свои еротични фантазии със своята половинка, това може да подобри палавите ви изпълнения в леглото, но ако решиш да му разкриеш и най-откачените си сексуални сценарии, той може да ги приеме като твои желания. Зависи колко широко скроен е. Дали на теб ще ти стане приятно, ако той ти сподели своите фантазии, свързани с групов секс?

Забрави за морала, когато фантазираш
Сексуалните фантазии ти помагат да разпуснеш, да се освободиш от напрежението и да си доставиш удоволствие, без значение дали ще използваш помощни средства. Забрави за всички предразсъдъци, задръжки и ограничения, които сама си поставяш. Можеш да фантазираш и по време на секс, но винаги е най-приятно, когато си сама. Не си поставяй граници и не се оправдавай пред себе си за мръснишките си мисли.

Самоличност назаем
Вземи чужда самоличност за сексуалните си фантазии. Използвай въображението си и си създай образ, който те кара да се чувстваш секси, не е задължително да си ти. Сценарият е твой, ти решаваш кой ще участва и каква ще е твоята роля.
бутон за сайт

loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*