Home / Светски / Жизел Бюдхен потвърди най-лошо пазената тайна

Жизел Бюдхен потвърди най-лошо пазената тайна

Бебето ще бъде второ за Жизел и трето за  съпруга й Том, който има син от предишна връзка

 

Жизел Бюдхен обикаля красивите плажове в компанията на малкия си син Бенджамин

Жизел Бюдхен обикаля красивите плажове в компанията на малкия си син Бенджамин

Красивата моделка Жизел Бюндхен отказва да коментира дали наистина очаква второ дете от съпруга си Том Брейди.

Манекенката избра да копира метода на Меган Фокс за потвърждение на бременността си – тя дебютира с нейното сладко, понаедряло коремче на плажа в Коста Рика, пише „Дейли Мейл“.

31-годишният модел се разхождаше в сив спортен бански от две части, който подчертаваше разцъфналата й фигура. Цялото време на красавицата бе уплътнено от присъствието на нейния малък син Бенджамин.

Бразилската красавица демонстрира и прекрасна шапка, която пазеше очите й от лятното слънце. Когато говори за Бенджамин, лицето й грейва: „Синът ми е толкова сладък! Обичам да го слушам как се смее… Когато съм претоварена и уморена, достатъчно е да го погледна и да си кажа: „О, Боже, това е всичко, за което си струва да живея.“

Припомняме, че за първи път през май беше съобщено, че Жизел и нейният съпруг Том очакват още едно бебе. Манекенката, която е израснала с пет сестри, каза по-рано, че би искала да има голямо семейство с Том, който има три сестри.

Двойката със сигурност разполага с много място за огромната фамилия, която желае да има. Семейството наскоро вложи 20 милиона паунда за ремонт на къщата им в Брентууд, Калифорния.

Жизел все още е търсена като модел. Според „Форбс“ Бюдхен е спечелила 45 милиона долара само през последната година, а богатството й общо се изчислява на 250 милиона. Заетият модел спечели нови договори за 2012 година с Versace, Givenchy, Централната банка на Бразилия и Салваторе Ферагамо.

 

Маруся Ангелова

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*