Home / Красота / Тя е на 35, с една ръка и е модел на бельо!

Тя е на 35, с една ръка и е модел на бельо!

Таня е модел от Белгия и позира с благородна цел

 

Таня Киевиц позира с дълбок черен сутиен за рекламната кампания на CAP48

Таня Киевиц позира с дълбок черен сутиен за рекламната кампания на CAP48

Както винаги сме казвали – красотата е красота и без да е съвършена. В случая на едноръкия модел Таня Киевиц това правило важи с пълна сила.

Таня се снима в супер гореща реклама на сутиени за повишаване на осведомеността относно хората с увреждания и стана знаменитост точно за една нощ.

Тя работи като графичен дизайнер, има прекрасна руса коса, голяма усмивка и лява ръка, която завършва точно под лакътя. Таня е родена с това увреждане. Посланието от рекламата гласи: „Погледни ме в очите. Казах – в ОЧИТЕ!“. А очите на Таня могат да те накарат да потънеш в тях, без да е необходимо някой да те спасява…

Тя споделя: „Исках всички да видят, че и хората с увреждания са красиви.“ Няма как да оспорим това, особено когато и цифрите говорят. Само във Франция и Белгия, където е разпространено рекламното послание, приходите са с 10% повече, отколкото са били през миналата година.

Според вестник Global Post Таня Киевиц се занимава със скално катерене през свободното си време и отделя достатъчно внимание както на външния си вид, така и на срещи с хора, които по една или друга причина имат увреждания, подобни на нейните. Само за месец много списания и телевизионни екипи от цяла Европа са взели десетки интервюта от едноръката моделка.

„Кампанията предизвика огромна реакция!“, доволна е Киевиц. „Аз направо съм обсадена във Facebook. Отзивите и мненията на хората са предимно страхотни и наистина обратната връзка е крайно положителна.“

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*