Home / Любов / Изповедта на една златотърсачка: Бях бедна, но се омъжих за милионер!

Изповедта на една златотърсачка: Бях бедна, но се омъжих за милионер!

Бивша аптекарка разказва какъв страхотен живот има

В днешно време голямата мечта на огромна част от момичетата е да се омъжат за мъже със завидно финансово положение. Така наречените „златотърсачки“ са готови на какво ли не, за да забогатеят лесно и да живеят в лукс. 43-годишна аптекарка на име Ким Перез от град Бриг, Великобритания, е една от късметлийките, които се омъжват изгодно.

„Преди около една година отлетях за Ню Йорк, за да се видя за първи път с богаташ. Той има къща във Флорида, ски хижа в Колорадо и успешен бизнес в Ню Йорк… Нагласих се с марков тоалет, купен от магазин за втора употреба, твърдо решена да спечеля вниманието му“, разказва Ким пред „Дейли мейл“, като признава, че се е насочила към Дейвид заради парите му.

Ким споделя любопитни подробности от живота си и разказва как дори е ходила на уроци, за да се справи с акцента си.

kim i deivid„Омъжих се на 20 години за механик, родих едно дете, работих на касата на аптека… Винаги обаче съм смятала, че заслужавам по-добър живот и всеки ден разглеждах лъскави списания, вярвайки, че един ден ще живея в тузарска къща и ще имам страхотни дизайнерски дрехи и бижута“.

След като бракът на англичанката пропада, когато тя става на 40 години, решава да действа. Първо си поправя северния акцент, за да не изглежда като човек от работническата класа, след което се образова къде и как се хранят богаташите, къде почиват, какви дрехи носят. Започва втора работа, за да си купи маркови тоалети, повечето от които са втора ръка.

„Висях часове наред в Ибей, за да се сдобия с чанти „Луи Вютон“ и „Кристиян Диор“… В крайна сметка за една година се промених до неузнаваемост. Направих си профил в сайт за запознанства и ето че Дейвид ми писа. Разказваше ми за скъпото шампанско, което пие, за невероятните пътувания до прекрасни кътчета… Не му казах за миналото си, а само споменах, че се занимавам с козметична къща“, разказва тя.

Не след дълго Ким получава покана от Дейвид да посети Ню Йорк и за нейно щастие й предлага да плати самолетния билет и престоя й.

„Прекарахме няколко невероятни дни! Посетихме галерии, бутици, прекрасни ресторанти! После той ме изпрати до летището с думите „Чао, сладурче“ и това ме притесни, защото звучеше така, все едно иска кратка връзка. След като се прибрах във Великобритания, получих голям букет и мила картичка. После започнахме да си говорим по телефона по 5-6 пъти на ден. 3 месеца след това получих предложение за брак и, разбира се, казах „Да“, радва се тя.svatba

Ким и Дейвид се омъжват във Флорида, а за медения месец заминават за Карибите. В момента бедната някога англичанка кара луксозна кола, носи часовник „Ролекс“ и има дрехи, за които винаги е мечтала.

Тя все пак разкрива на съпруга си истината за живота си и дори го води в Бриг, за да му покаже мястото, на което е прекарала голяма част от живота си.

„Неговият единствен коментар беше „Бързо да се махаме от тук!“. Щастлива съм, че имам страхотен живот! Вижте колко добре живея!“, са думите на Ким.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*