Home / Рецепти / Топящи се в устата пилешки крилца с мед и балсамов оцет

Топящи се в устата пилешки крилца с мед и балсамов оцет

Ако сте от хората, които си угаждат, и не можете да устоите на вкусните пилешки крилца, пробвайте една лесна рецепта.

Необходими продукти:

Около 1 килограм пилешки крилца
2 с.л. балсамов оцет
2 с.л. мед
1 с.л. олио
6 с.л. соев сос
2-3 скилидки чесън
копър на вкус
риган на вкус


Как се приготвя?

В купа смесете балсамовия оцет, меда, мазнината и соевия сос. Вземете дъската и накълцайте чесъна и pileshki krilcaкопъра, после добавете ригана. Смесете всички съставки.

Сложете пилешките крилца в подходяща тава и ги залейте с маринатата. Освете ги в хладилника за час.

Печете крилцата във фурна на 200 градуса, докато станат готови.

Снимка: Натали Симеонова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*