Home / Любов / Двойки се женят масово заради Световното в Бразилия

Двойки се женят масово заради Световното в Бразилия

Двойки се женят по време на мач

Не е никак вярно, че световното ражда семейни войни. Напротив, когато страстите се нажежат по време на Мондиала, мъжете омекват и започват да предлагат брак.

Пръв тон за сватбена песен даде нападателят на италианския национален отбор Марио Балотели, който малко преди старта на Мондиала в Бразилия се похвали в профила си в Инстаграм, че вече е сгоден за приятелката си Фани Негуеша. После дори посвети гол на бъдещата си съпруга. А запалянковците не останаха по-назад и свързаха съдбовно мачовете с любовта. По време на срещата Босна и Херцеговина фен на отбора се разчувства и поиска ръката на приятелката си, а тя прие, нищо, че националният тим загуби с 1:2 от Аржентина на „Маракана“. Ден по-късно американецът Ник Брусич по случай победата на „янките“ с 2:1 над Гана в Натал реши да се ожени за възлюбената си Дженифър Бузан и не сбърка, защото тя също склони да стане булка, пише в. „Телеграф“.

svatba futbolПротивното на очакваното, че по време на световното по футбол хората ще спрат да се женят, това не се оказа никак вярно. Явно нищо не пречи на влюбените хем да гледат любимия си спорт, хем да вдигат сватби. Нещо повече – дори правят тематични церемонии, посветени на Мондиала. Има такива, които се обличат в цветовете на националния флаг на Бразилия, други пък пускат шаферките по бутонки. Класиците младоженци залагат на сватбени торти във формата на топка и подаряват на гостите си различни аксесоари – шалчета, ключодържатели на футболна тематика, пращат покани, които са като билети за мач.

Запомняща се футболна венчавка направиха и англичанката Джейн Клейтън и италианецът Еудженио Сиано по време на мача Италия – Великобритания.  Той оставя любимата да организира сватбата така, както иска, но поставя само едно условие – да има телевизор, на който гостите да гледат мача. Връзката между двамата тръгва точно от подобен мач преди 8 години. Тогава двмата гледат надпреварата между Италия и Великобритания. Така че Джейн е наясно още оттогава – връзката на Еудженио с футбола е силна е не бива да се руши.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*