Home / Светски / Галена кръшка на Галин с баровец

Галена кръшка на Галин с баровец

Фолкзвездата мачкала чаршафите на футболен бос

Неизвестен доносник докладвал на Галин, че любимата му е преспала с футболен бос в хотел в Правец. Ревнивецът се опитал да излови сексапилната си половинка и събирал доказателства, но ударил на камък. Охранителите на дивата отрекли всичко пред разбеснелия се вафлен бос, както и самата тя, пише в. “Всеки ден”.

Доносникът разказал всичко с подробности, което накарало Галин сериозно да се замисли. Той хванал на къс пас изгората си и тя признала, че е нощувала в Правец, но не е правила секс с чужд мъж. Била там по работа, искала да уговори съвместен ангажимент с бизнес дама, която пък въртяла любов с въпросния футболен шеф. Историята, която успяла да измисли Галена, издишала на няколко места. Галин не й повярвал и вече имал едно наум за похотливата си жена. Отношенията между двамата били обтегнати. Бизнесменът държал изкъсо певицата и я проверявал по телефона къде и с кого е. А изпълнителката на “Тихо ми пази” се изнерявала от цялата ситуация и станала пишман за кратката си авантюра.

На Галин няма да му е за пръв път да му слагат рога. И друга фолкзвезда го направи за смях, след което беше натирена от милионера. Самата ДесиСлава му изневери с небезизвестния Жоро Пехливанов.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*