Home / Хороскоп / Хороскоп за 25.07.11

Хороскоп за 25.07.11

Овен – започвате динамично деня. Събудихте се в приповдигнато настроение в очакване на нещо хубаво. Често грешите в отношенията си с околните, защото им приписвайте действия и качества, които не им принадлежат.

Телец – чувствате необяснимо напрежение и се тревожите за всяка дреболия. Насочете мислите си в по-приятна посока и се концентрирайте върху задачите си за деня.

Близнаци – днес ще трябва да намалите разходите си и да помислите за финансовото си състояние. Привличате неприятностите, защото действате агресивно. Успокойте се и помислите за нервите си.

Рак – очертават се неприятности на работното място, но вие сте свикнали да работите в екстремни условия, ще се справите и с това. Опитайте се да избягвате конфликтите.

Лъв – не надценявайте силите си. Заемате се с неща, които ще ви накарат да работите на предела, но дали си заслужава? Вслушайте се в съветите на близък приятел.

Дева – липсва ви концентрация на работното място. Разсеяни сте и губите време в празни приказки с колегите. Всичко това не остава незабелязано от началството.

Везни – страхотен ден за вас. Очаквайте успехи във всичко, с което се захванете. Важно обаждане ще ви накара да се замислите за перспективите си.

Скорпион – свикнали сте да се жертвате за близките си хора, но понякога е по-добре да помислите първо за себе си. Чувствате вътрешно неудовлетворение от постигнатото.

Стрелец –  успешен ден се очертава за вас. Възползвайте се максимално от шансовете, които ви предлага съдбата. Късмет в учението, а ако днес сте на изпит, то ще пожънете голям успех.

Козирог – преживяхте малък инцидент, но все пак нещата ще се наредят във ваша полза. Не се задълбочавайте в случващото се, защото нервите ви са опънати до краен предел.

Водолей – започвате успешно седмицата. Възможни са нови запознанства и сключване на успешни сделки. Подходящ ден да се заемете с досадните формалности около нов проект.

Риби – претрупани сте с работа. Задълженията ви се увеличават, а заплатата ви остава същата. Време е да напомните на началството, че сте незаменими.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*