Home / Светски / Ето как звездите посрещат Цветница!

Ето как звездите посрещат Цветница!

Малина ще работи, Цвети Янева ще черпи с риба

Пионерката на фолка Цветелина ще посрещне Цветница с нова песен.

„Както всяка година, и тази ще празнувам. Този път ще подаря на феновете си за празника нова песен и видеоклип. По принцип целият ми ден в неделя ще е много ангажиран, имам интервю в едно предаване, след това ще обърна внимание на поздравите на феновете ми във Фейсбук. Както всяка година телефонът ми ще звъни непрекъснато и затова нищо няма да организирам. По-късно през деня може да имам гости, но

Цветелина

Цветелина

едва ли ще успея да им приготвя нещо по-специално, с което да ги почерпя“, споделя пред „Телеграф“ Цветелина.

Нейната колежка Малина тази година е претрупана от участия и не е сигурна дали ще успее да празнува в родния си град Ловеч, както прави всяка година.

Малина

Малина

„В моя град се празнува много пищно и се води като празник на Ловеч. Тези традиции се спазват, целият град излиза, забавлява се. Когато съм там, обичам да се разхождам със семейството си. Имам ангажименти и не знам дали ще успея.Празникът остава висящ според ситуацията. С много настроение, с приятели, много пожелания за здраве, обичам празниците“, казва Малина.

Цветелина Янева

Цветелина Янева

Цвети Янева ще спази традициите и още сутринта ще отиде на църква и ще вземе осветени върбови клонки. Тя ще посрещне празника първо в София, после – в Пловдив. А гостите си ще почерпи с рибно ястие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*