Home / Светски / Емилия: Най-накрая наредих приоритетите си и вече знам какво искам!

Емилия: Най-накрая наредих приоритетите си и вече знам какво искам!

Страхува се да не разглези прекалено сина си Иван

Певицата Емилия разкри, че е много радостна. Най-накрая тя постигнала мечтаното спокойствие и успяла да нареди приоритетите си. Както би трябвало да бъде при всяка майка, тя сложила на първо място сина си и после всичко останало. Превърнала в свой принцип, че времето, в което е с малкия Иван, е изцяло и само за него. Свободните й дни без участия, както при повечето изпълнители, са понеделник и вторник, и тогава никой не може да намери Емилия, за да я занимава с работа. Тогава тя е само мама Еми, която взема съкровището си от детска градина и двамата се забавляват заедно – гледат филми или в хубаво време се разхождат из китния Сандански. А телефонът й е захвърлен някъде и изпълнителката изобщо не се emiliaинтересува кой ще й звъни.

„Знам, че това на пръв поглед може да прозвучи като несериозност, но всъщност е точно обратното. Разбрах, че човек не може да се занимава с 15 неща едновременно. И не бива“, коментира пред сп. „Стори“ тя.

Емилия казва, че не може от време на време да се отърси от чувството за вина, че когато детето й било малко, го изгледала почти само майка й, докато тя тичала да работи. Така изпълнителката пропуснала много моменти в израстването на 5-годишния си вече син и й е мъчно, че те няма да се повторят. Затова решила да промени това и вече, с малки изключения, в които се налага да го оставя на детегледачка, си го гледа тя.

„Не знам дали съм успешен родител, защото съм твърде добричка към него, не му се карам и не знам дали това някой ден няма да ми изиграе лоша шега. И татко му е също толкова мил, дава му всичко, което поиска, и ме е страх дали няма да го разглезим прекалено“, споделя като всяка майка притесненията си певицата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*