Home / Светски / Деян Донков и Радина Кърджилова по-влюбени от всякога (СНИМКИ)

Деян Донков и Радина Кърджилова по-влюбени от всякога (СНИМКИ)

Актрисата не спира да публикува снимки с любимия си във Фейсбук

 

Напук на всички сочни клюки, че Деян Донков и Радина Кърджилова са се разделили, двамата са влюбени един в друг повече от всякога. Младата актриса често публикува снимки със своята половинка в профила си във Фейсбук, видя Prekrasna.bg.

Както се забелязва на фотосите в социалната мрежа, Радина и Деян се обичат силно и нямат никакво намерение да сложат край на връзката си. Наскоро дори се заговори, че влюбените планират сватба и деца. Досега обаче, те не са дали публично обяснение дали тези слухове отговарят на истината, или не. Въпреки голямата разлика във възрастта им, звездите се разбират чудесно и успяват да запазят тръпката един към друг. Дори и многото работни ангажименти не пречат на актьорите да се наслаждават на красотата на любовта си.

Преди около месец стана ясно, че Донков влиза в най-новото риалити „Къртицата“. Той ще живее в една къща с плеймейтката Николета Лозанова и Краля на фолка у нас Азис. Актьорът приема участието си в шоуто като “голямо предизвикателство”. Да видим дали това ще се отрази на връзката му с Радина…

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*