Home / Светски / Део бързо забрави Лора, иска дете от Елена

Део бързо забрави Лора, иска дете от Елена

Блондинът не спира да хвали половинката си

Део и Елена се запознаха в "Денсинг старс"

Телевизионният водещ Део бързо забрави Лора Караджова, с която бяха заедно в продължение на 8 години. Той вече иска да има дете от сегашната си любима Елена и е категоричен, че е готов да поеме тази отговорност. „Много искам да имам дете, наистина много“, споделя блондинът.

Странен и интересен факт е, че влюбените все още не са изконсумирали чувствата си. Те си дали обещание това да се случи след края на предаването „Денсинг старс“. Към този момент цялата им енергия била насочена към танците.

„Елена е много чиста и целенасочена. Не пие, не пуши, не се занимава с нощен живот, редовно спортува. Иска да ми помогне и се грижи за мен“, хвали половинката си блондинът.

Део не крие, че в момента се чувства като влюбен хлапак и не се срамува да признае, че това му харесва. Надява се двамата с Елена пълноценно да изживеят любовта си. Казва, че семейството му го подкрепя и подчертава, че от години не е виждал роднините си толкова доволни.

Бившата му любима Лора Караджова остава в миналото. Преди десетина дни той се е изнесъл от общия им дом, но се надява двамата да си останат добри приятели. „Имаме си емоционални моменти, но когато се видим, всичко е наред. Ще запазим само положителните спомени от нашата връзка“, разкрива още блондинът.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*