Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 29 април

Дневният хороскоп на Серафима за 29 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Чувствате се готови да промените много неща в личен план. Не споделяйте с околните всичките си тайни, без значение колко са ви близки тези хора. Възможни са промени и на работното място, не се страхувайте от новото. В любовта бъдете по-толерантни.

Телец

Днес не изпадайте в емоционални изблици, Телци. Отговорете си на въпроса кои неща имат приоритет в живота ви и на какво трябва да обръщате по-голямо внимание. Преди да потърсите вината в другите, първо анализирайте себе си. Мислите се материализират, избягвайте негативните такива за бъдещето.

Близнаци

Чуйте вътрешния си глас, Близнаци. Не се отказвайте от възможности, които могат да ви донесат много положителни емоции, печалба и слава. Подходящ ден за пътуване. Хармония и изненади в любовта.

Рак

Днес много хора имат нужда от вашите съвети. На други пък им се отразява добре самото ви присъствие. На работното място предстои да обсъдите успешни идеи. Не позволявайте на умората да помрачи настроение ви, ами намерете начин за пълноценен релакс. Реализирани мечти.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ПРОБЛЕМИТЕ ТИ? ВЗЕМИ СВОЯ ЛИЧЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА!

Лъв

В любовта сте на кръстопът и бихте искали да промените много неща, но не знаете как. Съмнявате се в чувствате на партньора си. На работното място се усеща положителният ви заряд, който „зарязява“ и останалите. Не отказвайте покани за забавления.

Дева

Днес голяма част от вас ще се занимават с роднински дела. Няма как да избягате от отговорност, затова измислете начин час по-скоро да приключите с всичко. Не позволявайте обаче на околните да ви манипулират. Споделени чувства в любовта.

Везни

Вървите смело напред и не ви липсва хъс да промените онова, което не ви допада. На голяма част от представителите на зодия Везни ще им се наложи да направят компромис със себе си. Добре е да изпълните дадените обещания. Мислете адаптивно, не агресивно!

Скорпион

Твърди сте в решенията си, Скорпиони, но внимавайте инатът ви да не нарани хора, които държат прекалено много на вас. Като цяло се очертава чудесен ден, въпреки че няма да успеете да избягате от дребни скандали. Отделете време да се поглезите с нещо приятно.

ПИСАНО ЛИ ВИ Е ДА БЪДЕТЕ ЗАЕДНО? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА?

Стрелец

Пазете силите си, не хабете енергия за злобни или ненужни коментари. Бъдете по-търпеливи към хората около вас. Не позволявайте на рутинните задължения да ви отдалечат от големите цели на работното място. Открийте хармоничния баланс.

Козирог

Денят е крайно неподходящ за взимане на крайни решения. Изчакайте удобното за това време. Освободете съзнанието си от страховете и притесненията, които имате. Вярвайте повече на себе си и на интуицията си. Очертава се вълнуваща вечер в приятна компания.

Водолей

Слънце е изгряло днес в душите на Водолеите. Запазете позитивното настроение и се отдайте на любимите си занимания. Нищо, което ви изпълва с радост, не е загуба на време. Напредък в партньорските отношения на работното място. Приятна изненада в любовта.

Риби

Новата седмица стартира благоприятно за вас, Риби. В никакъв случай обаче не нападайте близките си и променете към по-добро светогледа си. На работното място дайте най-доброто, на което сте способни. Съдбата ви подкрепя.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*