Home / Лайфстайл / Давид се страхува да прави секс с Елеонора

Давид се страхува да прави секс с Елеонора

Бащата на дъщеричката на палавата Елеонора се страхува от СПИН

Скандалната брадърка имала нов любовник, който я поддържал финансово, купил й кола и не й разрешавал да вижда дъщеря си. Елеонора се прибирала веднъж месечно, за да види детето си, което вече трудно си спомняло коя е тази какичка, пише електронното издание на “Блясък”. Давид не желаел да прави секс с жена си, защото не знаел с кого си ляга в столицата, а там било истински развъдник на болести, предавани по полов път – разсъждава брадърът.

Елеонора се вихрила в София, но все пак оставяла пари на Давид, за да се грижи за дъщеря й, която обаче посещавала от дъжд на вятър. Всички знаем, че Елеонора не е майка за пример, това вече го видяхме в национален ефир, но поведението й през последните месеци било напълно неприемливо, разказват запознати. Съвсем забравила, че има дете, за което поема някаква материална отговорност, но то все пак има нужда от майка – не само от пари.

След сензационното си представяне в “Биг Брадър”, танцьорката опита от всичко, за да привлече внимание. Пусна си лесбо снимки в социалната мрежа Facebook, снима се в порно, направи си голи фотосесии, но пак удари на камък.
share button

loading...

2 comments

  1. kuxa leika e tazi devoika!
    misli she che vse shte e taka,dokato chichko Parichko ne nameri druga

  2. лесният начин на живот не е за всеки, можеш да се сгромолясаш със страшна сила…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*