Home / Светски / Черни мисли тровят съзнанието на Преслава

Черни мисли тровят съзнанието на Преслава

Мисълта, че няма да успее да се задоми и да създаде нормално семейство, трови ежедневието на Преслава от известно време. Звездата на „Пайнер“, която прехвърли тридесетте, се е паникьосала на тази тема след окончателния край на дългогодишната, ту на приливи, ту на отливи, любов с Георги Станоев – Малката Бирма.

Макар публично да не дава вид на депресирана заради липсата на късмет в любовта, Преслава била адски притеснена от развоя на събитията в личния си живот, издават от обкръжението й. Наскоро самата фолкдива задоволи любопитството на феновете, като призна, че празниците ще изкара без мъжко рамо до себе си. Което окончателно затвърди мълвата, която от няколко месеца се дъвче из хайлайфа, а именно, че Бирмата е останал в миналото й, пише в. „Уикенд“.

Преслава още повече се „гипсирала“, че ще си остане стара мома след непринуден разговор със служителка на продуцентската й фирма. Станало дума, че голяма част от топ звездите на Митко Пайнера са или моми, или омъжвани, но разведени, или няколко пъти зарязвани от мъжете си, или самотни майки с деца от неизвестни за широката публика бащи.

Преслава

Преслава е нещастна в любовта

Примерите са много: Глория отдавна е разведена с Илия Загоров, Анелия също с Коко Динев, Малина бе изоставена и от съпруга си Красимир Мечев, и от любовника си Краси Кочев, Красьо Черния няколко пъти зарязва Магда, Соня Немска има извънбрачно дете от Янко Ваташки, Кали изреди трима мъже, Камелия е с няколко спонтанни аборта, Нелина сама отгледа сина си…

Чиновничката на Пайнера шокирала докрай Преслава със слуха, който витае из Димитровград. Мълвата гласяла, че още в зората на фирмата помакиня от Родопите се явила на прослушване при Митко Димитров. Маститият продуцент обаче не одобрил гласовите й данни, предпочитайки пред нея една от сегашните ветеранки. В изблик на ярост, отритнатата певачка е изсъскала, че Пайнера може да й даде кариера, но Господ ще й отнеме семейното щастие. Така и станало, а дали поради същата клетва или поради друга причина, и останалите звезди на фирмата започнали да страдат в личен план.

Този разказ изплашил Преслава, още повече че откакто е на голямата сцена, в любовта не й върви за сметка на кариерата. Добричлийката се ожалила пред приятелки, че с огромна болка е взела решение да се раздели окончателно с Бирмата.

„Тази връзка нямаше бъдеще. Няма смисъл и двамата да си губим времето. Моят часовник тиктака, а на Георги му се живее. Славата е нож с две остриета – едно ти дава, но друго ти отнема. И при мен е така, уви. Нямам сполука в любовта“, ридаела звездата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*