Home / Лайфстайл / Брад Пит флиртува, Анджелина прави скандали от ревност

Брад Пит флиртува, Анджелина прави скандали от ревност

Брад флиртувал опасно с красива брюнетка

Актьорът прекарвал прекалено много време с пищна брюнетка на снимачната площадка и извън нея, твърдят чуждите медии. Брад си позволявал фриволно поведение и обръщал голямо внимание на дамата. Покрай новата лента World War Z идолът на девойките по цял свят се запознал с хубавицата, в чието лице Анджи вижда сериозна съперница за сърцето на любимия мъж.

Между звездната двойка се чувствало напрежение, твърдят американските таблоиди. Не е изключено да отменят и сватбата. Брад се сближил прекалено бързо с брюнетката, което карало Анджелина да беснее и да го обвинява в изневяра. Поведението му започнало сериозно да я дразни и не е изключено и тя да отвърне на провокацията, флиртувайки с някой колега. Често в артистичните среди нещата се решават по този елементарен начин.

Нека припомним, че точно на снимачната площадка на филма “Мистър и мисис Смит” припламна любовта между Брад и Джоли. Точно този факт кара красивата актриса да изпитва съмнения и да се разкъсва от ревност. Въпреки че е трудно да се повярва на подобни твърдения, дори и най-желаните жени не са застраховани от подобни чувства. Анджелина се страхува да не бъде опозорена и унижена като Дженифър Анистън пред целия свят.

споделяне в социални мрежи


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*