Home / Хороскоп / Хороскоп за 10.07.11

Хороскоп за 10.07.11

Овен – успешен ден за повечето от вас. Навлизате в нов период, започвате да се издигате и проявеното търпение от ваша страна ще бъде възнаградено. Очакват ви материални придобивки.

 

Телец – очертава се кратко пътуване в приятна компания. Ще се забавлявате и за момент ще забравите за проблемите и трудностите от ежедневието.

Близнаци – липсва ви координация и губите време в безполезни занимания. Отделете повече време на семейството си и се опитайте да се абстрахирате от ежедневното напрежение.

 

Рак – осъществете планирано пътуване, ще бъде успешно. Радвайте се на малките неща и помислете за здравето си. Дайте си повече време за релакс.

 

Лъв – успявате да свършите много неща днес. Остава ви време и за забавления. Виждате се със стар приятел и се отдавате на спомени.

 

Дева – днес сте изключително паметливи и целенасочени. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще реализират успешна идея и ще се вдъхновяват от всичко.

 

Везни – затрупани сте с работа, а домашните ви задължения се трупат. Никой не ви предлага помощта си и се налага сами да се борите на семейния фронт.

 

Скорпион – не се вглъбявайте в проблемите и не бъдете черногледи. Погледнете на нещата от друг ъгъл. Всеки ден може да бъде различен и очарователен, дайте му шанс.

 

Стрелец – не бъдете прекалено доверчиви днес. Пазете се от интриги и дребнави души. Забавлявайте се с любимите си хора и се заредете със сили за идващата нова седмица.

 

Козирог – правите дребни подаръчета на близките си и чувствате вътрешно удовлетворение. Помислете и за себе си. Не ревнувайте излишно, дайте повече свобода на половинката си.

 

Водолей – не давайте пари назаем, пазете финансите си. Опитайте се да забравите по-бързо дребните недоразумения в семейството. Всеки греши, но не всеки може да види грешката си.

 

Риби – чакат ви неотложни ангажименти. Дали сте обещания, които днес ще трябва да изпълните. Не подвеждайте децата си, отделете им достатъчно време.
бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*