Home / Светски / Бившата половинка на Андрей в очакване на първата си рожба

Бившата половинка на Андрей в очакване на първата си рожба

Даниела Янков е бременна от Стефан Бузурович

 

Даниела Янков със съпруга си Стефан Бузурович

Прекрасната сръбкиня Даниела Янков, която преди време беше омъжена за тв водещия Андрей Арнаудов, е бременна. Тя очаква рожба от настоящата си половинка Стефан Бузурович. Както Prekrasna.bg вече писа, двамата минали под венчило на 21 декември 2012 година.

Даниела ще роди през септември т.г., но на този етап не иска да коментира с подробности щастливата новина. Пред сръбски медии тя цитира баба си и подчертава, че не желае да предизвиква съдбата. Красавицата се надява всичко да бъде наред и да има лека бременност.

Мъжът на Янков е водещ в сръбската „Първа телевизия“. Влюбените са колеги и се убедили, че са родени един за друг само месец след като се запознали.

Припомняме, че Даниела и Андрей се ожениха през есента на 2009 година, но малко по-късно в неговия живот влезе балерината Маргарита Будинова. Сръбкинята разбра, че нещата няма да се получат и се прибра в родината си. Към днешна дата тя вече се радва на щастлив семеен живот с друг човек, а той е сам, тъй като балерината неотдавна го зарязала.

One comment

  1. Да им е честито, хубаво направи, че се махна от оня борсук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*