Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 13 март

Дневният хороскоп на Серафима за 13 март

Имаш проблеми, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Изгонете всичко пасивно от живота си, Овни. Вие сте активни, позитивни и когато се борите за това, което искате, се чувствате щастливи и удовлетворени. Направете нужните крачки към душевно освобождение. Изразходвайте енергията, която имате – в противен случай тя ще се задържи в някой орган и ще започнете да страдате от различни заболявания.

Телец

Днес имате средства, сили и възможности да постигнете онова, което искате. Следвайте интересите си и се възползвайте от всички шансове, които ви се дават. Не поглеждайте назад в миналото и не правете прекалено големи планове за бъдещето. Радвайте се на щастието си сега.

Близнаци

Днес не бързайте, Близнаци. Звездите ви съветват да оставите всичко на късмета си. Възможни са травми. Съдбата ви тества, от вас зависи как ще излезете от конкретни ситуации. Опитайте се на контролирате емоциите си, крайностите ви вредят.

Рак

Има много натрупана енергия във вас, Раци. Използвайте я, за да създадете нещо красиво – рисувайте, пишете, танцувайте… На работното си място ще водите битки, не се притеснявайте да изказвате мнението си. Пророчески сънища ви дават насока. В любовта е нужна повече вяра.

Лъв

Нима е нужно да водите война, за да постигнете това, което искате в професионален план, Лъвове?! По-добре бъдете дипломатични и запазете самообладание. С добра дума сте способни да отворите повече врати, отколкото със скандали. В любовта бъдете по-активни и радвайте половинката си с малки жестове.

Дева

Имате нужда от ориентация в лабиринта, в който сте попаднали. Поискайте съвет от хора, на които споделяте проблемите си без никакво притеснение. На работното си място бъдете по-разбрани към колегите си. Радвайте се на красивите цветове на любовта.

Везни

Сравнително тежък ден за представителите на зодия Везни. Възможно е да ви атакуват и наранят. Имате нужда от защита, разбиране и обич. Потърсете тези „лекарства“ при човек, който ви обича и уважава. Бъдете внимателни към близките си приятели, не взимайте крайни решения, свързани с тях.

ИЗПРАВЕН СИ ПРЕД ТЕЖЪК ИЗБОР? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Скорпион

Днес ще водите малки битки, Скорпиони. Извлечете си поука от победите, но още по-внимателно анализирайте загубите. Не се месете прекалено в живота на членовете на семейството ви. Насочете силите си към нещо градивно. Помислете за благотворителност.

Стрелец

Днес ще се наложи да защитите интересите си със зъби и нокти, Стрелци. Бъдете внимателни с конкуренцията, някой ще се опита да ви изненада неприятно. Не е нужно да крещите, за да чуят гласа ви – не бъдете агресивни! Големи резултати ще постигнат тези, които имат оптимистичен поглед към света.

Козирог

Бъдете активни и отговорни, Козирози. В живота ви настъпват промени, трябва да бъдете адекватни и да осъзнаете факта, че голяма част от нещата зависят само и изцяло от вас. Погрижете се за здравословното си състояние и се опитайте да изхвърлите от душата си горчилките, които ви карат да страдате.

Водолей

Битките днес ще са тежки, Водолеи, но победите – сладки. Без страх направете крачките, които ще ви помогнат да оставите лошите неща в миналото. Кажете на хората, на които държите, колко много ги обичате. Дошло е време да реализирате големите си мечти. Бъдете твърди в решенията си.

ЧОВЕКЪТ ДО ТЕБ ЛИ Е ГОЛЯМАТА ТИ ЛЮБОВ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Риби

Днес трябва да се самозащитите, Риби, тъй като някой ще ви атакува. Защитете интересите си и не изпускайте шансовете, които ви се дават. Не е нужно вие да свършите работата на останалите. Не позволявайте на никого да ви използва. В любовта бъдете по-грижовни.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*