Home / Светски / Азис чете в. “Култура”!

Азис чете в. “Култура”!

Гласовитият славей се интересува от новостите в литературата, изкуството, философията и операта

Папараци на в. “Всеки ден” заснеха Азис на летището как е забил нос във в. “Култура”. С разностранните си интереси той впечатли присъстващите, които се подсмихваха на задълбоченото му четене. Ако някой все пак реши да го обвини, че се интересува само от клюки и сензации, той има доказателство, показващо нагледно вкусовите му предпочитания. Дали за пред хората, или скандалният изпълнител наистина се интересува от сериозни четива – не е ясно.

На официалната си страница в социалната мрежа Facebook Азис често дава акъл на наглите си фенове, които дръзват да използват неподходящ речник. Негови почитатели дори го съветват да смекчи тона, защото започва да дотяга на хората с надутото си държание.

Няма да се изненадаме, ако се окаже, че славеят на лекия жанр е записал висше. Той доказа, че с пари всичко е възможно, както и с атракция. Всичко, което прави напоследък, прилича единствено на хитра ПР акция. Честото му появяване в медийното пространство по най-различни поводи говори за непрекъснатото му желание да е в светлината на прожекторите. Той самият с удоволствие чете всички писаници за себе си и си ги качва на страницата, за да им се любуват неговите фенове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*