Home / Светски / Асен Блатечки: Жените в никакъв случай не са глупави!

Асен Блатечки: Жените в никакъв случай не са глупави!

– „Пъзелът на живота ми все още не е подреден“

 

Асен Блатечки

Актьорът Асен Блатечки смята, че мъжът трябва да е опора на семейството и на приятелите си. Според него за представителите на силния пол това е награда – другите да го възприемат по този начин, а именно като опора.

На въпроса дали мисли, че днес и жените смятат така, той отговаря: „Да, жените мислят по подобен начин. Имаше вълна на феминизация, но жените в никакъв случай не са глупави. Напротив – в много отношения те са много по-умни и разсъдливи от мъжете и си дават сметка, че това е нелепа ситуация. Едва ли някоя жена ще бъде щастлива от това тя да е главата на семейството и да върши неща, които мъжът ще свърши с по-голяма лекота. И едва ли би се чувствала щастлива и готина, ако мъжът до нея е… мухльо“.

Блатечки признава още, че често казва на жена си „мъжко момиче“.

„Във взаимоотношенията си тя се държи като мъж. Няма при нея лигави, префърцунени, измислени и напудрени неща. Иначе в никакъв случай не е мъжкарана или мъжествена“, коментира той в интервю за сп. „Всичко за жената“.

Актьорът от „Стъклен дом“ споделя, че пъзелът на живота му все още не е подреден. По думите му винаги се добавят още неща в движение.

„Ако се подреди, значи животът свършва. Иска ми се да има още парченца, които да слагам“, са думите му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*