Home / Любов / 5 начина да прецакате ефектно връзката си

5 начина да прецакате ефектно връзката си

Сигурно сте прочели достатъчно по темата как да НЕ прецакате взаимоотношенията си с любимия

връзка с любим

Е, това са само 5 начина да направите връзката ви кошмар за вашата половинка. Може да ги ползвате в случаите, в които ви е писнало от него и се чудите как да го разкарате. Може и да ги имате като едно наум какво НЕ бива да правите, за да НЕ прецакате положението. И така:

Не му давайте думата!

Ако искате наистина да прецакате нещата, дръжте се така, все едно сте единствената, която носи панталони във вашата връзка. Не го изслушвайте, не му давайте думата, прекъсвайте го, противоречете му, дръжте се с него все едно сте му шеф.

Заяждайте се и за най-малкото нещо

Ако се заяждате с вашия човек за всяко малко нещо, което прави или не прави, в един момент на него ще му писне. Не бъдете прекалено последователни, за да не будите подозрение. Ако отровните ви стрели засягат неговото семейство и приятелите му, както и онова, което той обича да прави – още по-добре.

Поставете го в края на вашия списък със задачи

Навярно работата ви образува достатъчно стрес. Ако към това прибавим и недоразуменията с родителите, близките и тук-там някой досаден приятел, то вие имате всички основания да третирате вашия любим като последен приоритет. Може да ходите и на някакви безполезни, но дълги срещи и събития, докато той ви чака у дома, разочарован и тъжен, че никога не сте наоколо, когато има нужда от вас.

Изисквайте повече, отколкото давате

Една успешна връзка изисква равенство. За да прецакате успешно вашата връзка, вие трябва да се изживявате от време на време като перфектния егоист. Искайте още и още – още внимание, още разбиране, още любов. Не търсете баланс, както и начин да се реванширате. Живейте така, все едно вие сте единственото важно нещо на света.

Отнасяйте се с него като с дете

Започнете да му изнасяте лекции колко и защо е полезно здравословното хранене. Напомняйте му да си облича пуловера, да си вземе якето или чадъра. Може и да го упреквате по-често, отколкото е необходимо за лошите навици, които има. Ако постоянно се правите на негова майка рано или късно ще му писне от вас и ще се оттегли доброволно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*