Home / Светски / Ново гадже зарадва Виктория с куп изненади навръх рождения й ден

Ново гадже зарадва Виктория с куп изненади навръх рождения й ден

Певицата отбеляза личния си празник в клуб в Студентски град

 

Виктория стана на 24 години

С голям купон, който започна в първите минути на 3 септември, изпълнителката от каталога на “Ара мюзик” Виктория посрещна 24-ия си рожден ден. Тя събра приятели и колеги в най-атрактивния попфолк клуб в Студентски град – “Playhouse”, за да почерпи за личния си празник. Сред присъстващите обаче се открояваше и един специален гост – новият приятел на красивата блондинка, с когото са заедно само от 10 дни и се радват на така сладките начални тръпки на любовта. Той беше

Виктория с колежките си Ивена и Джина Стоева

подготвил редица изненади за своята любима – вкусна бяла торта с нейния образ, огромен букет от рози и картичка с надпис: “Обичам те и нищо повече не ми е нужно, защото ти си всичко за мен”, златни бижута и още нещо, което двамата загадъчно запазиха в тайна, но обещаха да разкажат за него по-нататък, когато стане факт.

За да бъде настроението повече от отлично, се погрижиха и звездните гости на рожденичката, които я поздравиха със своите хитове. След задължителното “Happy Birthday To You” Джина Стоева остана на същата тематика и изпълни една от последните си песни – „Животът те обича”. После към нея на сцената се присъедини Ивена и – макар без Теньо

Веселата компания на Вики около тортата

Гогов – певиците нажежиха страстите с новия им проект „Трима в комбина”. Една от кулминациите на вечерта бяха изпълненията на Джордан, като безспорен фаворит на всички се оказа парчето му „Полудей”. Ангел първо разчувства гостите в “Playhouse” с романтично изпълнение на гръцка песен, а после върна усмивките им с „Мистър Шики”. Антонина продължи закачливата линия с нейната „Шматка”. С една от най-силните песни в репертоара си – „Казах ти” Румина направи своя дебют в светското общество, след като през юли стана майка на син.

Тортата на рожденичката

Така, с много танци, наздравици и приятни емоции Вики посрещна утрото в изумрудения дворец на мечтите, а усмивката не слезе от лицето й през цялата нощ!

“Изкарах си незабравимо, това беше едно от най-вълнуващи партита в живота ми ”, сподели на разсъмване изпълнителката на „Шоколадова терапия”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*