Home / Светски / Филиз от „Времето лети“ – 3 пъти булка за 10 години

Филиз от „Времето лети“ – 3 пъти булка за 10 години

Филиз от „Времето лети“ няма късмет в личен план

Туба Юнсал, която зрителите на Би Ти Ви познават като Филиз от турския сериал „Времето лети“, е минавала 3 пъти под венчило в последните 10 години. Медиите в родината й се шегуват, че както е тръгнала, ще задмине Елизабет Тейлър по брой на браковете. Покойната холивудска легенда се е омъжвала 8 пъти, като две от сватбите й са с Ричард Бъртън.

Двама от мъжете на Туба Юнсал са баровци, третият е журналист, пише в. „Уикенд“. Туба, която днес е на 32, облича за сефте булчинска рокля през 2004-та. Неин съпруг тогава става корабният магнат Джем Джанташ. 2 години по-късно двамата се развеждат, като вина за раздялата имат и родителите на баровеца.

През 2010-а красавицата отново застава пред брачния олтар. Този път тя взема за своя половинка известния колекционер и притежател на най-голямата художествена галерия в Турция Мурат Пилевнели. От него Туба ражда дъщеря. Разводът им е през 2012-а. Година по-късно актрисата се омъжва за трети път – за журналиста Миргюн

Туба Юнсал се омъжва за Миргюл в синя булчинска рокля

Туба Юнсал се омъжва за Миргюл Джабаш в синя булчинска рокля

Джабаш. Сега има дете и от него – син.

Туба е родена на 7 декември 1981 г. в Денизли. След гимназията учи „Бизнес администрация“ в Чанаккале, а после и фотография в Истанбул. Още като тийнейджърка хубавицата печели конкурса Ellite Model Look и започва да се снима в рекламни клипове. Впоследствие я наемат и в сериали. Днес във филмографията й има двайсетина продукции за малък екран, като „Времето лети“ не е единствената сага с нейно участие, показвана у нас. Българските зрители познават Туба и от сапунката „Клетва“, където е в ролята на Лейля.

32-годишната актриса е най-добра приятелка на Шехерезада от „1001 нощи“ – Бергюзар Корел. Двете се познават още от деца.

„Бащата на Бергюзар – Танжу, е продуцент на първия сериал, в който участвах. Заради него станах артистка. Вечно ще съм му благодарна“, споделя днес Туба.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*