Home / Любопитно / Десислава: Чалгата не ми подхожда!

Десислава: Чалгата не ми подхожда!

Десислава признава, че е щастливо влюбена

Десислава записа дуетно парче с Тони Стораро (снимка: Фейсбук)

В интервю за сп. „Нов фолк“ певицата Десислава споделя подробности за музикалните си проекти. Красавицата издава, че е записала ново парче в Румъния, което съвсем скоро ще се завърти по радиата.

„Казва се „The One”. Почувствах тази песен много, защото отговаря на начина и на чувството, с което пея. Не знам дали ще се хареса на моите почитатели, но определено ще оценят това, че е доста подходяща за моя глас и че това наистина е Десислава. Докато „I like” например не беше като че ли толкова подходяща за мен, не я почувствах толкова. В „The One” има една идея меланхолия, която малко повече отговаря на моята душевност и на лиричното в гласа ми“, са думите й.

Изпълнителката издава, че композиторът на парчето е момче на 19 години. Името му е Матеус Ендоор и по думите й е адски талантлив младеж.

Десислава все още не планира да зареже чалгата, но е категорична, че този стил не й подхожда.

„Определено не ми подхожда много този стил, но както се казва, това се харчи. Двоумя се в момента какво точно да направя относно попфолк нещата“, казва блондинката и допълва: „Всичко зависи от това да имаш желание да работиш. Аз в момента съм в такава фаза, имам желание да работя и със сигурност ще направя нещо попфолк, освен дуета с Тони Стораро, който вече изтече в интернет. Клипът към песента „Не искам без теб“ е готов много отдавна – веднага след „Евровизия“ го снимахме. Но все още изчакваме… Като е съпродуцентство, трябва да се съобразяваш какви са плановете и на единия изпълнител, и на другия, а така нещата малко се протакват“.

Десислава признава, че е щастливо влюбена и се надява връзката й да продължи дълго.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*