Home / Светски / Златка написа прочувствено писмо до Багата

Златка написа прочувствено писмо до Багата

Златка Димитрова скъса с миналото си

 

Плеймейтката Златка Димитрова написа писмо до бившия си интимен приятел Благой Иванов-Багата и го прочете пред цяла България. Тя заяви, че окончателно къса с миналото си и продължава напред.

Публикуваме писмото на моделката едно към едно:

Златка Димитрова се разплака пред цяла България

“Колкото и невероятно да звучи, аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов – Любина. Надявам се, с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно. Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровените си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега – Благо.

Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив. Когато те срещнах преди три години и половина, не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярваме. Аз открих, че зад мъжкарската ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува.”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*