Home / Светски / Златка Димитрова припадна в Къщата заради Багата и семейния тип (ВИДЕО)

Златка Димитрова припадна в Къщата заради Багата и семейния тип (ВИДЕО)

Нервите на плеймейтката не издържаха и тя рухна

 

Златка Димитрова получи нервен срив

Плеймейтката Златка Димитрова припадна в Къщата на ВИП Брадър. Наложи се екип на риалитито да влезе вътре и да я закара до болницата. Според информацията, достигнала до медиите, тя е получила нервен срив. Предполага се, че причина за това е бившият й приятел Благой Иванов-Багата, който не се държи добре с нея, и сегашният приятел на моделката, който е семеен и й създава главоболия.

Самата Златка признава, че емоционалният й срив се дължи на факта, че съжителства с Багата. Тя дори имаше мисия, в която трябваше да се грижи за него. Това я вкара в болницата и плеймейтката изкара акъла на съквартирантите и близките си. Димитрова обяснява, че смътно помни всичко и твърди, че сякаш е била в просъница.

Според психоложката Ани Владимирова в случая става дума за психосоматично разстройство, което обикновено се дължи на дълбоки емоционални преживявания. По думите й Златка най-вероятно е „болна от любов“.

Засега плеймейтката остава в шоуто, но тази седмица е една от номинираните за изгонване наред с певицата Бони и бившия тв водещ Къци Вапцаров.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*