Home / Светски / Виктория Петрова вече не крие голямата си любов!

Виктория Петрова вече не крие голямата си любов!

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова въобще не е от жените, за които може да се каже, че хубавеят от любов. Комбинацията от чувства и прекалено много ангажименти в телевизията дори като че ли се отразява точно обратното на стройната варненка, пише в.  „Уикенд“.

Новинарката и нейният нов възлюбен министърът на спорта Красен Кралев направиха официална премиера на своята връзка миналия уикенд. Двамата варненци се появиха заедно на финала за Купата на България по баскетбол между отборите на „Лукоил Академик“ и „Черно море“ в плевенската зала „Балканстрой“. Мероприятието бе работно за Кралев, тъй като в края на мача той връчи трофея на своите съграждани от морската столица.

Макар да дойде на спортна проява, в ролята си на министерша Виктория спази изрядно етикета – елегантният й стайлинг включваше черен панталон и дебело зимно палто, плюс бяла риза, а за цвят – копринено шалче около врата. Виктория обаче не бе сресана от професионален фризьор, както сме свикнали да я виждаме всяка вечер от екрана, и небрежно вързаната на опашка коса разкри притеснителен дефект. Косата на темето на тв звездата заплашително е

Виктория Петрова новинарка

Виктория Петрова излиза с Красен Кралев

започнала да оредява. По време на новинарските емисии участъкът е незабележим, тъй като фризьорите умело успявали да го прикрият с различни трикове като топиране на косата например.

Според близки на Вики косата й започнала да окапва заради прекомерни стрес и напрежение в трудовото й ежедневие. Денонощието на зеленооката журналистка било плътно ангажирано и допреди да се появи Красен Кралев, а сега – хептен. Вечер, вместо да релаксира след новинарската емисия, да си легне навреме, за да е свежа за следващия ден, Виктория гледала да навакса в компанията на своя нов любим, но в момента хормоните и на двамата влюбени толкова силно бушували, че нощите им се сливали с утрините.

„Виктория очевидно не си доспива. Тя по начало има леко изразени торбички под очите, но откакто е влюбена, те набъбнаха и за гримьорите става все по-трудно да ги скрият“, коментират из кулоарите на телевизията.

Иначе новата светска двойка, като представителна извадка на столичната интелигенция, изгледа баскет мача, без да демонстрира интимна близост. За сметка на това обаче Виктория и Красен непрестанно си разменяха погледи и усмивки, които и без думи красноречиво говореха: „Обичаме се!“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*