Home / Светски / Вижте сред какъв лукс живеят Дейвид и Виктория Бекъм!

Вижте сред какъв лукс живеят Дейвид и Виктория Бекъм!

Семейство Бекъм се сдоби с нов имот в центъра на Лондон

Съвсем скоро семейство Бекъм ще се премести в нов дом. Къщата, освен че е безобразно скъпа, е и потънала в лукс. Това обаче не било достатъчно на Дейвид и Виктория и те решили да направят още няколко „подобрения“, пише сп. „Блясък“.

Дейвид и Виктория решиха да жертват Бекингамския дворец – огромното си имение в Хартфордшър, което стана емблематично за семейството, за да се сдобият с нов недвижим имот. Съвсем скоро кланът на футболиста и модната дизайнерка ще се радва на 4-етажна къща в самия център на Лондон. Това се наложило, тъй като Виктория искала да се потопи в екстравагантната градска среда, а също така и децата им да израснат в крак с нещата. Така световноизвестната двойка взела трудното решение да продаде огромното си имение и да се изръси близо 40 милиона паунда за новата си лондонска къща в един от най-гъсто населените и скъпарски

Семейство Бекъм, снимка: Фейсбук

Семейство Бекъм, снимка: Фейсбук

квартали.

Фасадата на новата къща на семейство Бекъм е на близо 150 години. Въпреки това Дейвид и Виктория имали грандиозна идея как да реновират дома си и да го пригодят за модерния си начин на живот.

Двойката ще даде допълнително 5 милиона паунда, за да може да „подобри“ иначе луксозната 4-етажна постройка. Така кланът на спортиста и бившата певица ще се шири на близо 900 кв.м., на които има 8 спални и 7 бани. Освен това в новия дом ще има отделен салон за красота, маникюр и педикюр, както и огромен подиум, където Пош да прави превю на дрехите от модната си марка. На третия етаж пък Дейвид ще си има свой „мъжки кът“, където ще има всевъзможни забавления, едно от които запазената му марка – билярдна маса и минибар. Целият втори етаж ще е само за децата, където освен че ще са спалните им, ще има и няколко детски къта за игра.

Подземният етаж на новия „Бъкингамски дворец“ пък ще е зает изцяло от фитнеса и луксозният спа център, както и от огромен водопад, в който ще плуват живи риби. И Дейвид, и Виктория ще имат собствени бизнес кабинети в дома си, като този на модната дизанейрка ще е със

Новият дом на семейство Бекъм

Новият дом на семейство Бекъм

скрита врата, наподобяваща антична библиотека. Спалнята им ще е с грандиозните размери на малка семейна къща, като до нея ще има отделна стая-гардероб за всичките маркови дрехи и обувки на Пош.

Освен това семейство Бекъм ще се радва на специално конструирана ориенталска градина, която, както се очаква, също няма да е никак малка. Запознати разкриват, че веднага след като ремонтните дейности приключат, Дейвид и Виктория Бекъм ще подпишат договор за семейна фотосесия, в която да покажат новата си придобивка.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*