Home / Светски / Вихра: Иван тъпче Ава с боклуци!

Вихра: Иван тъпче Ава с боклуци!

Тихата война между продуцента Иван Христов и съпругата му Вихра още не е приключила напълно. Макар двамата да се опитват да се държат цивилизовано заради дъщеря си Ава, няколко изпуснати фрази издават, че враждата и обидите не са забравени. Поредното доказателство за това е и обявлението на Вихра, че Иван далеч не се грижи толкова добре за момиченцето си, колкото тя, пише в. „Уикенд“.

Признанието дойде по повод изказване на водещата за здравословния начин на живот, който тя води от години. Вихра е откърмена с идеите за правилното хранене и умерената консумация на манджи. Затова и самата тя рядко се завърта в кухнята. Предпочитала да яде свежи зеленчуци пред това да ги пържи, вари и бланшира, докато загубят естествените си витамини.

„Държа на прясната храна. Не обичам месо, макар да не си поставям етикета вегетарианка. Не ям и риба. Когато бях малка, с цялото ми семейство спазвахме веднъж в седмицата пост само на вода. Това изчиства тялото от токсините и го пази от болести. Бях много здраво дете и се опитвам да отглеждам така и дъщеря си“, казва телевизионната водеща.

vihra i avaВихра обаче срещала сериозни затруднения да поддържа същата дисциплина с момиченцето си, защото то не прекарвало цялото време само с нея. Водещата е длъжна два пъти в месеца да оставя момиченцето на грижите на баща му Иван Христов и това доста разваляло здравословния му режим. Тъй като двамата с „опосума“ имали различни представи за храненето, малката често нарушавала диетата си.

„Ава е много послушна. Изпускам я от време на време с какво се храни, защото не е непрекъснато при мен. Тогава си похапва боклуци, но пък когато е при мен, се опитвам да обера тези луфтове. Искам да възпитам у нея вкус за добрата храна. Според мен това ще й е много полезно в живота и ще я направи здрава млада жена“, обяснява Вихра.

С тези думи, макар и да не визира конкретно бившия си мъж, водещата недвусмислено показа какво е мнението й за неговите грижи към малката им дъщеря. Пак съвсем съзнателно Вихра се опита да удари и по най-голямото достойнство на своята конкурентка Ирина – нейните умения на домакиня. Настоящата жена на Иван не крие, че е обсебена от кулинарията и наскоро дори издаде книга с рецепти. Това й хоби обаче далеч не е сред най-здравословните и доказателствата са, че от десет години насам Ирина непрекъснато качва тегло. Самата тя дори си направи скорошна равносметка, че семейният живот и децата са натрупали безвъзвратно 10 килца по иначе стройното й преди години телосложение.

От своя страна, Вихра не допуска никакви изкушения в кухнята си и дори е изхвърлила от нея захарта. Водещата се убеждавала, че сладкото е проблем за здравето, и позволявала на Ава да го консумира с мярка. За да не й липсва нещо вкусно пък, всеки ден й приготвяла десерти с чист мед.

„Дъщеря ми е много осъзнато и разумно момиченце и сама умее да избира полезното в храната. Много се надявам да й дам добър старт в живота, като я възпитам в културата на грижата за тялото“, обяснява Вихра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*