Home / Светски / Венета Райкова заряза диетите

Венета Райкова заряза диетите

Новият сезон на предаването „Горещо“ стартира скоро

Телевизионната водеща Венета Райкова май съвсем е зарязала диетите. Блондинката не се притеснява да похапва и по-калорични храни, научи Prekrasna.bg.

Венета обича да се глези с пържени картофи

Венета обича да се глези с пържени картофи

В профила си във Фейсбук тя публикува снимки, на които се вижда как си угажда с пържени картофки, шкембе чорба, месо, приготвено на барбекю, всякакви салати и биричка.

„Пържените картофи са нездравословна храна – съчетание между мазнини и въглехидрати“, отбелязва неин фен с усмивка. Венета му отговаря лаконично: „Последните 2 седмици ям и на обяд, и на вечеря пържени картофки, пък нека ми е зле!“.

Въпреки калоричната храна, която консумира обаче, Райкова изглежда добре и не е качила излишни килограми. През летните месеци тя се отдаде на пълен релакс – първо беше на почивка с мъжа си Тихомир и детето им Патрик на море в Дюни, а след това и на планина. Тя избяга от жегата в София и изкара десетина дни в Рибарица.

Водещата вече издаде, че предаването „Горещо“ ще стартира съвсем скоро.

“Почваме работа! Скоро ще снимаме и промото за новия сезон, ще го видите! Е, наистина ще е много горещо“, обеща на феновете си тя във Фейсбук.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*