Home / Светски / В златна клетка ли живее певицата Мария?

В златна клетка ли живее певицата Мария?

Мария и Християн Гущеров живеят заедно в луксозен апартамент в „Лозенец“

Мария твърди, че се чувства много добре с Християн Гущеров (снимка: FB)

Откакто е влюбена в депутатския син Християн Гущеров, фолк певицата Мария не спира да се хвали колко добре се чувства. В светските среди обаче се говори, че понякога богаташът я ограничава и тя живее в златна клетка.

През последните месеци Мария тотално смени имиджа си. Изпълнителката на „Завърти се и върви си“ вече не залага на разголени тоалети, а на по-елегантна визия в стил „бизнес дама“, пише сп. „Блясък“. Тя вече живее с любимия си в огромен луксозен апартамент в елитния столичен квартал „Лозенец“. Освен това започна да се движи със солидна охрана.

Наскоро Мария сподели, че е благодарна на Християн за това, че й е помогнал да реализира мечтите си. По нейни думи той й дал пълна свобода във всяко едно отношение. В същото време обаче певицата изведнъж вдигна хонорара си от 3000 на 6000 лева. Това доведе до рязко намаляване на участията й. Запознати коментират, че това е било търсен ефект от страна на Християн, който предпочитал половинката му да прекарва повече време с него, вместо всяка вечер да пее по дискотеките.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*