Home / Светски / ТОП 3 на звездните скандали на 2013 година

ТОП 3 на звездните скандали на 2013 година

Годината вече е към края си и обръщаме поглед назад, за да анализираме най-скандалните моменти от света на българския шоубизнес. 2013-а беше наситена откъм емоции, светски новини и пиперливи скандали…

Радина Кърджилова и Деян Донков

„Бий ме, обичам те!“

Докато бяха част от шоуто „Къртицата“, цяла България разбра колко болезнена е любовта между актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова. Зад бурната им страст се крие много ревност, агресивно отношение и желание за доминиране над другия. Зрителите си дадоха сметка, че слуховете, че Радина е жертва на домашно насилие, не са измислица на жълтите медии, а жалката действителност. Докато бяха в Базата на „Къртицата“, Донков си позволи да я хване за косата, афектиран от ревност, и седмици наред я караше да плаче.

Радина и Деян постоянно се карат

Радина и Деян постоянно се карат

Джена и парите

„Обичам те, но повече обичам парите ти!“

През изминалото лято стана ясно, че Джена е имала вземане-даване с богат бизнесмен. Той изригна, че певицата е страшно меркантилна и е готова на всичко за пари. Богаташът показа и документ, доказващ, че е купил на изпълнителката апартамент в Банско. За краткото време, през което са били заедно, той е пръснал по нея повече от 200 000 лева, като по негови думи тя го търсела само когато й трябвали тлъсти суми…

Джена обича скъпите неща

Джена обича скъпите неща

Анелия и Емилия

Войната продължава!

Макар днес Анелия и Емилия да са заровили томахавките, те все пак имаха открит конфликт, в основата на който стоеше не кой да е, а Коко Динев. Фолк дивите дълго време се дразнеха с хапливи коментари.

„Кажете ми, приятели, нормално ли е Анелия да продължава да се облагодетелства от финансовото положение на Коко?“, изригна във Фейсбук Емилия. Причина за това стана желанието на Анелия да организира срещата с феновете си в заведението на бизнесмена в София „Кошарите“. Към днешна дата двете уж са в добри отношения… Решили повече да не се карат в името на децата си – Ивон и Иван.

Анелия и Емилия имаха открит конфликт

Анелия и Емилия имаха открит конфликт

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*