Home / Светски / Том Круз системно пребивал жена си, затворил Сури в стая без прозорци

Том Круз системно пребивал жена си, затворил Сури в стая без прозорци

Адвокатите на актьора: Той е почтен човек и любящ баща

 

Кейти Холмс иска да предпази дъщеря си Сури от Сциентологията

Актьорът Том Круз, който е обсебен от Сциентологията, постоянно малтретирал съпругата си Кейти Холмс. Той държал дъщеричката им Сури в стая без прозорци в продължение на 5 месеца, „за да свикне със суровите догми на религията“. Това пише в последния си брой „Нешънъл инкуайърър“.

Адвокатите на актьора веднага скочиха срещу изданието и пред журналисти коментираха, че „Круз е почтен човек и любящ баща“. Той не е докосвал жена си, а дъщеря му имала собствена стая. Юристите са категорични, че ще последва съдебен процес за клевета, тъй като в противен случай клиентът им най-вероятно ще понесе големи материални и морални щети.

Семейството на Круз се разпадна

Междувременно стана ясно, че доста време преди да подаде молба за развод, Кейти се е посъветвала с колежката си Никол Кидман, която е минала по абсолютно същия път. Звездата от „Австралия“ й дала много полезни съвети и й казала, че винаги може да разчита на нея.

Въпреки развода обаче, Том Круз най-вероятно ще направи всичко възможно, за да привлече Сури в редиците на сциентолозите.

Кейти Холмс вече официално се е приобщила към католическата общност в Ню Йорк и се надявала по този начин да отдалечи и себе си, и дъщеря си от религията на Том.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*