Home / Светски / Тервел Пулев: Ревността е глупаво нещо, с Диана вече не се следим

Тервел Пулев: Ревността е глупаво нещо, с Диана вече не се следим

– Искам да науча сина си да не се предава никога

 

Тервел Пулев: Не притеснявам Диана с въпроси

Боксьорът Тервел Пулев разкрива, че преди е бил много ревнив, но в един момент осъзнал, че това е глупаво. Олимпийският шампион вече е дал на половинката си Диана пълна свобода и смята, че така е най-добре.

„Аз преди бях много ревнив, но сега не съм. Живея щастливо. Оставил съм Диана да живее както прецени, не я притеснявам с постоянни въпроси. Ревността е глупаво нещо, защото човек ако иска да изневери, никой не може да го спре. И Диана вече разсъждава по същия начин. Не се следим“, казва той в интервю за списание „Блясък“.

Тервел не крие, че е давал на любимата си повод за ревност, но е категоричен, че стои далеч от други жени.

„Имало е един-два случая, в които директно са ми предлагали някакви неща, но аз съм им казвал, че имам сериозно отношение към жената до мен“, споделя спортистът.

На въпроса как са се запознали с Диана, Тервел отговаря, че се познават още от училище.

„Бяхме приятели в 7-8 клас. Тя идваше и ме викаше в голямото междучасие да ходим заедно до лафката. Като завършихме, си загубихме следите. След това случайно се засякохме на лагер в Белкемен през 2005 година. Тя също спортува, само че волейбол. Тогава вече не бяхме близки и си казвахме само „здрасти“. Изведнъж обаче пламна някаква искра. То се случва просто… Тогава и двамата си имахме гаджета, но лека по-лека си тръгнахме заедно.“

Тервел и Диана имат един син. Основното нещо, на което щастливият татко иска да го научи, е никога да не се предава. По думите му наследникът може да се занимава с каквото си иска, но трябва да гони целите си докрай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*